در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، چهارشنبه شب و در پایان سومین روز از چهل و ششمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی جهان و انتخابی المپیک لندن در «تورین» ایتالیا، تیم های کامپوند زنان و میکس کشورمان در مرحله حذفی به مصاف حریفان خود رفتند.
در مسابقه حذفی کمان کامپوند زنان جهان، تیم کامپوند بانوان کشورمان که در مرحله مقدماتی در رده سوم قرار داشت در گام اول به مصاف تیم آلمان رفت. کمانداران کشورمان موفق شدند با شکست تیم آلمان و در نهایت تیم کانادا را مغلوب کرده و راهی مرحله نیمه نهایی شود. این تیم توانست در مرحله نیمه نهایی مکزیک را شکست داده و به دیدار فینال راه یابد. کمانداران زن کشورمان در مسابقه فینال برای کسب مدال طلا و نقره بار دیگر باید مقابل تیم آمریکا قرار بگیرند.
با راهیابی تیم کامپوند زنان کشورمان به مسابقه فینال رقابتهای قهرمانی جهان اولین مدال تیراندازی باکمان ایران در رقابت های قهرمانی جهان مسجل شده است. کمانداران ایران پیش از این در رقابت های جام جهانی و آسیایی مدال های با ارزشی را ازآن خود کرده بودند.
همچنین تیم میکس کامپوند ایران با ترکیب امیر کاظم پور و مهتاب پارسا مهر برای اولین بار موفق به راهیابی به مرحله حذفی مسابقات قهرمانی جهان شدند. این تیم در مرحله حذفی تیم های نروژ و فرانسه را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. تیم میکس کامپوند ایران در این مرحله برابر تیم هلند مغلوب شد تا برای کسب نشان برنز به مصاف تیم کره جنوبی برود. فینال این مسابقات روز شنبه برگزار خواهد شد. در صورت کسب این مدال، ایران برای اولین بار صاحب مدال قهرمانی جهان این ماده شده است.
امروز و در ادامه رقابت های قهرمانی جهان، کمانداران کشورمان در مرحله انفرادی حذفی به مصاف رقبای خود خواهند رفت.
چهل و ششمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی جهان و انتخابی المپیک لندن از 12 تا 19 تیرماه در «تورین» ایتالیا برگزار می شود. دراین مسابقات 70 سهمیه تیمی و انفرادی المپیک لندن به کمانداران کمان ریکرو زن و مرد تعلق میگیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: