مشحون:

انحلال مهرام به ضرر بسکتبال است

محمود مشحون، رئیس فدراسیون بسکتبال که باشگاه مهرام را یکی از ستون‌های این رشته می‌داند، در شرایطی امیدوار است موضوع انحلال این باشگاه منتفی شود که مدیرعامل باشگاه، بازگشت مهرام به عرصه ورزش را دور از ذهن می‌داند.
کد خبر: ۴۱۰۹۷۶

مهرام باشگاهی که قطب اصلی بسکتبال ایران بود و 2 بار فاتح جام باشگاه‌های آسیا شد به دلیل عدم حمایت از سوی مسوولان از سرمایه‌گذاری در ورزش صرف‌نظر کرد، اتفاقی که اولین پیامد منفی آن متوجه بسکتبال ایران است.

نکته‌ای که محمود مشحون، رئیس فدراسیون نیز به آن اذعان دارد و به همین دلیل است که به تکاپو افتاده تا رای مهرامی‌ها را تغییر دهد.

او در این باره گفت: شک نداشته باشید غیبت تیم‎هایی مانند مهرام به ضرر بسکتبال ایران است و هر چند نمی‎توانم در مورد ماندن یا رفتن از عرصه لیگ به تیمی دستور دهم. اما تا آنجا که امکان دارد سعی می‌کنم از انصراف تیمی مانند مهرام ممانعت کنم.

وی تیم مهرام را یکی از ستون‎های بسکتبال ایران خواند و افزود: از دست دادن تیمی مانند مهرام فاجعه است و با توجه به این‌که بسکتبال عشق مسوولان مهرام بود بعید می‏دانم مسوولان این تیم از عشقشان بگذرند بنابراین بسیار خوشبینم که مسوولان باشگاه مهرام در تصمیم خود تجدیدنظر کنند.

هرچقدر رئیس فدراسیون بسکتبال خوشبین باشد، مهرامی‌ها قید حضور در ورزش را زده‌اند، این گفته امیرمحمد گنجی، مدیرعامل باشگاه مهرام است؛ این تصمیم یک‌شبه اتخاذ نشد، هیات مدیره شرکت مهرام برای توقف فعالیت‎های باشگاه مهرام 3 ماه پیش به نتیجه رسیده بود، اما آن زمان به خاطر درگیری در رقابت‎های داخلی و آسیایی اجرای تصمیم به تاخیر افتاد و در نهایت 2 روز پیش این تصمیم را به همه اعضای باشگاه و کادر فنی تیم اعلام کردیم.

مدیرعامل باشگاه مهرام با تاکید بر این‌که باشگاه هیچ مشکلی با فدراسیون بسکتبال و جامعه بسکتبال ندارد، افزود: واقعیت این است ما از حداقل امکانات محروم بودیم و این در خور ورزش، بسکتبال و یک تیم نیست که با این شرایط به کارش ادامه دهد. خصوصا این‌که نبود امکانات تاثیر خود را هم نشان می‌داد. مثل این‌که ما به خاطر نداشتن سالن، از تماشاگر هم محروم بودیم.

گنجی نبود ثبات در ورزش و تصمیم‌گیری‎ها را یکی دیگر از دلایل انصراف مهرام عنوان کرد و به مهر گفت: در این ورزش که هر روز از طرف هر مسوولی یک تصمیم گرفته می‎شود، نباید بیش از این کار کرد.

وی در پاسخ به این سوال که یکی از دلایل انصراف مهرام نداشتن امکاناتی مانند سالن است در حالی‌که پیش از این شما وعده داده بودید سالن اختصاصی بسازید، چه شد که این کار انجام نشد؟ خاطرنشان کرد: ما برای این طرح رایزنی‎های زیادی با سازمان تربیت بدنی - در زمان ریاست علی‌آبادی و سعیدلو - انجام دادیم، اما برای ساخت سالن نه به عنوان یک تیم تهرانی و نه به عنوان یک تیم قهرمان هیچ حمایتی از ما نشد. با این شرایط ادامه راه درست نبود. فکر نمی‌کنم تصمیمی برای بازگشت مهرام گرفته شود چون به نظر نمی‌رسد مشکلات حل شدنی باشد.

گنجی یادآور شد: نباید نگران تکلیف بازیکنان مهرام بود، چرا که هیچ بازیکن با ما قرارداد ندارد و هیچ طلبی از ما ندارند و حتی پاداش‌های خود را بابت قهرمانی گرفته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها