انهدام شبکه توزیع لوازم آرایش تقلبی

مرد شیاد با استخدام جویندگان کار اقلام آرایشی، بهداشتی و شوینده‌های تقلبی را در فروشگاه‌ها و داروخانه‌های تهران و شهرهای دیگر می‌فروخت. به گزارش «جام‌جم» چند روز پیش مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از فعالیت یکی از همسایگانش در زمینه تهیه و فروش اقلام آرایشی ـ بهداشتی تقلبی خبر داد.
کد خبر: ۴۰۹۲۶۹

ماموران آگاهی تهران با اعزام به محل حادثه که ساختمان 3 طبقه‌ای در میدان توحید تهران بود، آنجا را زیر نظر گرفتند و مشاهده کردند افرادی به این ساختمان رفت و آمد و نیمه‌های شب کارتن‌هایی را از آنجا خارج می‌کنند.

به این ترتیب ماموران با هماهنگی قضایی وارد ساختمان شدند و 2 مرد را هنگام بسته‌بندی کارتن‌ها دستگیر کردند. در بازرسی از ساختمان نیز 1000 کارتن لوازم آرایشی، بهداشتی و شوینده تقلبی همراه هولوگرام‌های جعلی چندین شرکت معتبر خارجی و داخلی کشف و ضبط شد. در تحقیق از متهمان معلوم شد یکی از آنها به نام ـ محمود ـ صاحب ساختمان و مرد دیگر ـ بهرام ـ سرایدار آنجاست.

ابتدا مرد سرایدار بازجویی شد و به پلیس گفت: از چندی پیش با محمود ـ صاحب ساختمان ـ‌ آشنا شدم. او در زمینه تهیه و فروش اقلام بهداشتی ـ آرایشی تقلبی فعالیت می‌کند و من نیز در بسته‌بندی و نصب هولوگرام‌های جعلی روی کالاها به او کمک می‌کردم.

در پی اظهارات وی، متهم دیگر ـ محمود ـ نیز در بازجویی ضمن تایید گفته‌های مرد سرایدار، اعتراف کرد: من ابتدا لوازم آرایشی، بهداشتی و شوینده‌های خارجی فاسد را می‌خریدم و با نصب هولوگرام‌های جعلی شرکت‌های معتبر خارجی و داخلی روی آنها، با استخدام جویندگان کار، از طریق آنها این اقلام را در فروشگاه‌ها و داروخانه‌های تهران و دیگر شهرها می‌فروختم.

سرهنگ محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران در این زمینه گفت: پس از اعتراف متهمان، آنها با قرار قانونی از سوی دادیار شعبه دوم دادسرای ناحیه 20 تهران بازداشت شدند. تحقیقات برای دستگیری همدستان فراری آنها ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها