به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی، دکتر جابر قره داغی با اعلام این مطلب گفت: به دلیل دسترسی به اطلاعات بسیار ارزشمند در پزشکی قانونی، توانمندیها و قابلیتهای بسیار خوبی در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی وجود دارد، اما برای فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی هیچ بودجهای به این مرکز تحقیقاتی اختصاص نیافته است.
رئیس مرکز تحقیقات با اشاره به رتبههای این مرکز تحقیقاتی در سالهای گذشته گفت: در سال 1387 که سال تأسیس و راهاندازی مرکز تحقیقات بود، وزارت بهداشت امتیاز این مرکز را 240 و رتبه آن را در بین 21 مرکز تحقیقاتی، جایگاه دهم اعلام کرد. در سال 1388 هم با کسب 290 امتیاز در بین 62 مرکز تحقیقاتی وزارت بهداشت رتبه این مرکز را 29 اعلام کرد و در سال 1389 با افزایش بسیار قابل ملاحظهای، این امتیاز به 430 رسیده است.
دکتر قره داغی افزود: در قانون بودجه سال 1389 مبلغ هشت هزار و 610 میلیون ریال تحت عنوان مرکز تحقیقات پزشکی قانونی مصوب شد، اما در این سال (1389) هیچ اعتباری به این مرکز اختصاص نیافته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم