جام جم انلاین : رییس جمهور آمریکا اعلام کرد آمریکا درباره مذاکرات تل اویو با فلسطینیها پیشداوری نخواهد کرد.
کد خبر: ۴۰۵۰۴
به گزارش رویتر ، جورج بوش در کنفرانس خبری مشترک با عبدالله دوم پادشاه اردن اعلام کرد یک ضمانتنامه کتبی به پادشاه اردن ارایه کرده است.
او همچنین گفته است که بزودی در نامهای جداگانه به احمد قریع ، نخست وزیر تشکیلات خودگردان ، مواضعش را برای فلسطینیها توضیح خواهد داد.
جورج بوش همچنیندر دیدار با پادشاه اردن قول داد گفتوگوی میان فلسطینیها و آمریکا گسترش یابد.
در همین حال جورج بوش تصمیم دارد مشاور امنیت ملی خود را برای انجام مذاکراتی دو هفته ای با احمد قریع ، نخست وزیر تشکیلات خودگردان عازم برلین کند.
به گزارش آسوشیتدپرس ، این ماموریتی است که باید به کالین پاول ، وزیر امور خارجه آمریکا محول میشد. تا این لحظه اظهارنظری در این خصوص که چرا بوش ، کاندولیزا رایس ، مشاور امنیت ملی را برای این امر انتخاب کرده مطرح نشده است.