سردار احمدی ‌مقدم اعلام کرد:

مستقل ‌شدن واحدهای فوریت‌های پلیسی 110

فرمانده نیروی انتظامی با اعلام مستقل‌شدن واحدهای فوریت‌های پلیسی 110 در سال جاری، گفت: مستقل ‌شدن واحدهای پلیس 110 در کاهش زمان رسیدگی به موضوعات تاثیر بسزایی خواهد داشت.
کد خبر: ۴۰۲۷۳۹

سردار اسماعیل احمدی ‌مقدم در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: خودرو، امکانات و یگان‌های مستقلی جدا از کلانتری‌ها در تهران به واحدهای فوریت‌های پلیسی 110 به صورت آزمایشی تخصیص داده شد که با توجه به موفقیت‌آمیز بودن این موضوع، به صورت عمومی در پایتخت اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در گام بعدی واحدهای فوریت‌های پلیسی110 در کلانشهرها مستقل خواهد شد، گفت: هم‌اکنون فرایند ساختارنویسی، آموزش و تخصیص امکانات در حال انجام است و بناست با مستقل‌شدن این واحدها ماموران پلیس 110 در زمان ترافیک کاری درگیر ماموریت‌های دیگری نباشند.

سردار احمدی‌مقدم اضافه کرد: مستقل‌شدن واحدهای فوریت‌های پلیسی در کاهش زمان رسیدگی به موضوعات تاثیر بسزایی خواهد داشت، این در حالی است که ماموران به صورت حرفه‌ای با موضوعات برخورد می‌کنند و مردم نیز شاهد رفتارهای یکسانی در این رابطه خواهند بود.

فرمانده نیروی انتظامی درباره بکارگیری پلیس 110 در راهور اظهار کرد: هنوز بکارگیری واحدهای فوریت‌های پلیسی در راهور انجام نشده است اما در نظر داریم با بکارگیری کارشناسان و حتی بازنشستگان سرعت عمل بیشتری را در رسیدگی به تصادفات داشته باشیم. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها