جدال با ستون شعله‌های 100 متری در «چاه پنجاه»

با اعلام وزارت نفت مبنی بر حمایت کامل از ساخت سریال «چاه پنجاه» از امروز مقدمات ساخت بقیه این سریال آماده می‌شود. چاه پنجاه را اصغر هاشمی کارگردانی می‌کند و داستان آن درباره خرابکاری منافقان روی یکی از چاه‌های نفت ما در کشور است که منجر به آتش‌سوزی بزرگی می‌شود.
کد خبر: ۴۰۲۲۴۴

تصویربرداری این سریال به خاطر فراهم نبودن امکانات مدتی تعطیل شد که با پیگیری‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود کار تصویربرداری این سریال از یک ماه دیگر در محل لوکیشن اصلی که یک چاه نفت است از سر گرفته شود.

بهروز خوش‌رزم تهیه‌کننده این سریال درگفتگو با «جام‌جم» با توضیح این که هنوز محل این چاه نفت مشخص نشده ،می‌گوید: به احتمال فراوان تا یک هفته دیگر مکان این چاه نفت نیز از سوی وزارت نفت تعیین و کار تصویربرداری آغاز می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد کار تصویربرداری بقیه سریال ظرف 3 ماه به پایان برسد.

داستان این سریال از جایی آغاز می‌شود که چاه نفتی به نام چاه پنجاه در 20 کیلومتری شمال اهواز به دست منافقین و دشمنان انقلاب اسلامی به وسیله دینامیت منفجر می‌شود که در نتیجه در آتش 100 متری این چاه نفت در حال اشتعال روزانه مقدار قابل توجهی نفت و گاز می‌سوزد.

در همین حال یک شرکت آمریکایی برای خاموش کردن این چاه پیشنهاد 3 میلیون دلار و نیز کسب چند امتیاز مهم سیاسی از دولتمردان ایرانی را مطرح می‌کند که البته با مخالفت ایران روبه‌رو می‌شود. در این میان گروهی از زبده‌ترین مهندسان ایرانی مصمم می‌شوند این چاه نفت را خاموش کنند. کاری که البته به هیچ‌رو ساده و آسان نیست.

در این سریال بازیگرانی چون شکرخدا گودرزی، قطب‌الدین صادقی، حبیب دهقان‌نسب، رامسین کبریتی، سیدمهرداد ضیایی، فرخ نعمتی، منوچهر آذر، سیروس کهوری‌نژاد، بهمن دان، هادی قمیشی، عنایت‌الله شفیعی، فریبا ترکاشوند، بهزاد خداویسی، علیرضا حسینی، پیمان شریعتی، افشین نخعی، ارسطو خوش‌رزم و سهیلا رضوی در نقش‌های مختلف هنرنمایی کرده‌اند.

تهیه‌کنندگی این اثر پیشتر برعهده سیدحسن بنی‌طبا بوده که حدود 390 دقیقه از این سریال تصویربرداری شده است .حدود 250 دقیقه باقی‌مانده این سریال نیز مربوط به صحنه‌های آتش‌سوزی و خاموش کردن چاه است که در ادامه تصویربرداری خواهد شد.

کار نگارش فیلمنامه این اثر هم بر عهده سیدحسن بنی‌طبا بوده و بنیامین سربندی هم بازنویسی این سریال را در 16 قسمت 45 دقیقه‌ای انجام داده است.

اصغر هاشمی کارگردان این سریال پیشتر آثاری چون روزهای انتظار، زیر بام‌های شهر، در آرزوی ازدواج، مهریه بی‌بی، مجردها و سریال یک مشت پر عقاب را برای سینما و تلویزیون کارگردانی کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها