عصر امروز برگزار شد

جلسه دولت به ریاست رئیس‌جمهور

جلسه هیات دولت به ریاست دکتر محمود احمدی‌نژاد و با حضور وزیر اطلاعات عصر امروز یکشنبه در ساختمان دولت واقع در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
کد خبر: ۴۰۱۲۴۸

به گزارش واحد مرکزی خبر، در این جلسه که رئیس‌جمهور ریاست آن را بر عهده داشت، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات و همچنین وزرای دیگر و معاونان رئیس‌جمهور حضور داشتند.

در این جلسه پیشنهادهای مختلف دستگاههای اجرایی در زمینه های مختلف بویژه درباره طرحها و اقدامات دولت در سال جهاد اقتصادی مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت .

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر جایگاه عظیم ولایت فقیه گفت : دولت با همه وجود در خدمت اسلام ، انقلاب و ملت است .

آقای احمدی نژاد با اشاره به اینکه مقوله ارزشمند ولایت فقیه از دو سو مورد هجوم مستقیم و غیر مستقیم قرار دارد گفت : کسانی که ولایت فقیه را ابزاری برای تنظیم معادلات سیاسی می دانند و کسانی که از ولایت فقیه بد دفاع می کنند این مفهوم "مبنایی و زیبا "را مورد هجمه قرار می دهند .

رئیس جمهور گفت: ولایت فقیه ، سراسر جذب و محبت است و این دو گروه با عملکردشان خود را از دایره جذب ولایت خارج می کنند .

رئیس جمهور افزود: دولت با قوت و در حرف و عمل به دفاع از ولایت فقیه ادامه خواهد داد .

آقای احمدی نژاد دولت دهم را دولتی متخصص و عقلانی خواند وگفت : کشور را فقط با عقل و دانش وفداکاری می توان ساخت به همین علت معتقدیم کسانی که این روزها از تاثیر جن و رمال درعملکرد دولت سخن می گویند فقط جوک و لطیفه می سازند .

رئیس جمهور با اشاره به پیشرفتهای افتخار آفرین ایران در زمینه های مختلف علمی - فناوری گفت: راه دولت و ملت راهی عقلانی ، منطقی و علمی است وبا قوت و به یاری پروردگار به این راه ادامه خواهیم داد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها