آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین سد استان گلستان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: عملیات اجرایی بزرگ‌ترین و ششمین سد بزرگ استان (نرماب چهل‌چای) امروز با حضور وزیر نیرو آغاز می‌شود. به گزارش فارس، ایرج حیدریان با اعلام این خبر افزود: با احداث سد نرماب چهل‌چای گامی دیگر در توسعه اقتصادی شرق گلستان برداشته می‌شود.
کد خبر: ۳۹۳۷۵۳

وی با اشاره به تامین آب شرب بخش اعظم شهرستان‌های شرق استان تصریح کرد: با اجرای این طرح مشکلات آبی هزاران هکتار از اراضی کشاورزی و مزروعی این منطقه رفع می‌شود.وی از طرح نرماب به عنوان یکی از پروژه‌های بزرگ عمرانی استان یاد کرد و افزود: توسعه اشتغال و صنعت توریسم و گردشگری و نیز بهبود معیشت در شهرستان مینودشت از جمله اهدافی است که طرح مذکور به دنبال دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان تصریح کرد: حدود 15 درصد آب‌های سطحی استان با مهار و تنظیم آب 3 رودخانه خرمالو، نرماب و چهل‌چای به میزان 175 میلیون مترمکعب امکان‏پذیر می‌شود.

حیدریان ادامه داد: با احداث سد نرماب در استان آب شرب شهرستان‌های مینودشت، گالیکش، کلاله، گنبدکاووس، نوار مرزی و مراوه‌تپه تامین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تامین آب صنعتی منطقه و آبیاری 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان‌های مینودشت، گنبدکاووس و آزادشهر از جمله تبعاتی است که این طرح بزرگ مترصد دستیابی به آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها