به گزارش ایسنا، نماینده ایران که در آخرین دیدار خود در دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در قطر به مصاف الریان رفته بود، در پایان با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسید و صدرنشینیاش را در گروه D حفظ کرد.
در این دیدار محمدرضا خلعتبری ابتدا در دقیقه یازده از روی نقطه کرنر به زیبایی دروازه الریان را باز کرد. البته اشتباه سنگربان تیم قطری هم در به ثمر رسیدن این گل نقش داشت.
برتری ذوبیها چندان دوامی نیافت و الماری یک دقیقه بعدگل مساوی را به ثمر رساند.
ایگور کاسترو در دقیقه 25 بار دیگر برتری را برای اشگردان منصور ابراهیم زاده به ارمغان آورد. خلعتبری باز هم از جناح راست ضربه کرنر را ارسال کرد و کاسترو در دهانه دروازه موفق به گلزنی شد.
در نیمه دوم الریان برای فرار از شکست خانگی حملات زیادی را انجام داد و ذوب آهن بیشتر چشم به ضدحملات داشت.
بازیکنان الریان هر چه به دقایق پایانی بازی نزدیک تر میشدند با استرس بیشتری کار را دنبال میکردند و البته کنترل روانی خود را هم از دست میدادند. داور بازی میتوانست در دقیقه 58 برای ذوب آهن پنالتی اعلام کند، اما بی جهت اجازه داد بازی دنبال شود. تصاویر آهسته تلویزیونی محرز بودن خطای مدافع الریان را به نمایش گذاشت.
در دقیقه 60 باتیستا داسیلوا پس از این که با خطا متوقف شد کنترلش را از دست داد و عمدا با استوک به کمر هافبک ذوب آهن زد و پس از این حرکت غیرورزشی از زمین بازی اخراج شد.
در دقیقه 70 قاسم حدادیفر کاپیتان ذوب آهن با شوتی سنگین از فاصله بیست و چند متری دروازه تیم میزبان را برای سومین بار و به زیبایی هر چه تمامتر فرو ریخت تا شاگردان ابراهیم زاده همانند دیگر تیم اصفهانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا پیروزی پرگل و قابل توجهی را به دست بیاورند.
نایب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا مقابل الریان با ترکیب شهاب گردان، سید محمد حسینی، حسین ماهینی، فرشید طالبی، علی احمدی، قاسم حدادیفر، محمدرضا خلعتبری، اسماعیل فرهادی، ایگورکاسترو، شاهین خیری و مهدی رجب زاده به میدان رفت.
ذوب آهن با این پیروزی 7 امتیازی شد و در صدر گروه D باقی ماند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....