آلگری: پیروزی، سزاوار شاگردانم بود

اینتر مقابل اقتدار میلان زانو زد

نمایش مقتدرانه میلان مقابل اینتر، همه پیش‌بینی‌ها را برای صدرنشین شدن شاگردان لئوناردو نقش بر آب کرد تا فاتح جنگ مدعیان سنتی سری A ایتالیا با فراغ بال به استقبال هفته‌های آتی این رقابت‌ها برود. در حساس‌ترین دیدار هفته سی و یکم سری A ، شهرآورد میلان به سود قرمز و سیاه جامگان این شهر رقم خورد، جایی که 2 گل پاتو و یک گل از آنتونیو کاسانو شکست 3 بر صفر اینتر را رقم زد تا شاگردان لئوناردو که به‌زعم کارشناسان در یک قدمی به زیر کشیدن همشهری خود بودند، در پایان این بازی 65 امتیازی شدن حریف را به نظاره نشسته و خود در عدد 60 باقی بمانند.
کد خبر: ۳۹۳۵۵۱

آلگری، سرمربی میلان پس از این پیروزی درخشان گفت: هنوز زود است از قهرمانی حرف بزنیم، ولی فرصت زیادی برای این کار داریم. ما خوب بازی کردیم و پس از کارت قرمز کریستین چیوو بازی را کنترل کرده و بردی سزاوارانه کسب کردیم.

اما در مقابل لئوناردو، سرمربی اینتر نیز پس از پایان بازی گفت: با این‌که این باخت، اختلاف امتیازمان را زیاد کرد، اما این شکست برای من به معنای فراموش کردن قهرمانی نیست و ما تسلیم نخواهیم شد. حتی اگر میلان را شایسته این پیروزی بدانیم باز هم می‌گویم در صورتی که گل دقیقه اول به ثمر نمی‌رسید اوضاع متفاوت می‌شد.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها