اعضای یک خانواده شرور در پاکدشت دستگیر شدند

اعضای یک خانواده شرور معروف شهرستان پاکدشت شامل پدر و چهار فرزندش طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان‌های تهران و البرز، سرهنگ ضیاءالدین زنده‌شو در این باره گفت: در پی دریافت چندین گزارش از سوی شهروندان در خصوص شرارت، ضرب و شتم، عربده‌کشی و ایجاد مزاحمت برای نوامیس توسط خانواده‌ای شرور، موضوع بلافاصله در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.
کد خبر: ۳۹۳۴۷۶

وی اضافه کرد: با اقدامات اطلاعاتی و پس از هماهنگی با مقام قضایی، شرور سابقه‌دار به نام تیمور به همراه چهار فرزندش که همگی سابقه شرارت داشته، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند. زنده‌شو تصریح کرد: 3 نفر از متهمان با قرار صادره روانه زندان شدند و دو نفر دیگر به علت ضرب و جرح عمدی به سه میلیون ریال جریمه نقدی و پنج سال حبس تعلیقی محکوم شدند.

کشف سه تن مواد غذایی گوشتی فاسد

گزارش دیگری حاکی است فرمانده انتظامی شهرستان برخوار از کشف و ضبط 3 تن مواد غذایی گوشتی فاسد آماده فروش در آستانه روز طبیعت با تلاش ماموران فرماندهی انتظامی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ ارسلان حسن‌نژاد در این باره گفت: در پی کسب خبری مبنی بر این‌که مقدار فراوانی مواد گوشتی غذایی فاسد توسط یک شرکت آماده فروش است، موضوع در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت. و پس از بازرسی، 3 تن مواد غذایی گوشتی فاسد در قالب 300 بسته آماده فروش را کشف و ضبط کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها