مستمری مادام‌العمر رژیم بحرین به شهروندان خارجی

سرکوب شدید اعتراضات مردمی در بحرین توسط اشغالگران سعودی و مزدوران وابسته به رژیم آل‌خلیفه در حالی همچنان ادامه دارد که رژیم حاکم تسهیلات ویژه‌ای را برای مهاجران خارجی در نظر گرفته است.
کد خبر: ۳۹۲۴۵۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم در حالی که مردم بومی بحرین از کمترین امکاناتی برخوردار نیستند و موج بیکاری در میان آنها بیداد می‌کند، رژیم آل‌خلیفه به منظور عوض کردن بافت جمعیتی این جزیره اقدام به دادن تابعیت بحرینی به مهاجران خارجی کرده و امکانات و تسهیلات گسترده‌ای نیز به این منظور اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از این شهروندان خارجی که در نیروی پلیس بحرین خدمت می‌کردند به دلیل عدم تعلق خاطر ، به سرعت بحرین را ترک کرده و برخی از آنها نیز در حمله اشغالگران سعودی و مزدوران وابسته به آل‌خلیفه زخمی شدند.

در راستای دلجویی از این شهروندان خارجی که خواستار خروج سریع‌تر از بحرین هستند، مقامات رژیم ضمن دیدار با آنها، وعده‌های بسیاری به آنها داده و از جمله وزیر امورخارجه این جزیره در دیدار با گروهی از مهاجران پاکستانی به آنها گفته است مستمری مادام‌العمر دریافت خواهند کرد.

خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه در این دیدار به نقل از حمد بن سلمان حاکم جزیره بحرین به این شهروندان قول داد تا به شدت از کسانی که به پاکستانی‌ها تعرض کرده‌اند انتقام گرفته و هیچ بخششی هم نسبت به آنها در کار نخواهد بود. وی با بیان اینکه در درگیری‌های اخیر چند پاکستانی کشته و زخمی شده‌اند وعده داد به هر طریق ممکن به جبران خسارت‌های وارد آمده به این گروه از مهاجران خارجی بپردازد.

بسیاری از این شهروندان خارجی در حمایت از رژیم آل‌خلیفه و همراه با اشغالگران سعودی در حمله به مردم معترض بحرین نقش فعالی را ایفا کرده و در این راستا بسیاری از شهروندان بحرینی توسط این اوباش زخمی شدند.

وعده وزیر خارجه جزیره بحرین به اقلیت پاکستانی برای درمان و مستمری مادام‌العمر در حالی صورت می‌گیرد که شهروندان بومی بحرینی قادر به مداوای زخمی‌های ناشی از حملات اشغالگران خارجی و مزدوران حکومتی در بیمارستان‌ها نبوده و این زخمی‌ها که آثار گلوله بر بدن بسیاری از آنها مشاهده می‌شود در منازل خود تحت درمان قرار گرفته و بستری شده‌اند.

گفتنی است حمایت این عضو خاندان حاکم بر بحرین از شهروندان خارجی در حالی صورت می‌گیرد که در دستور صادر شده بسیاری از ایرانی‌ها، لبنانی‌ها و عراقی‌های مقیم بحرین اخراج شده و بسیاری از آنها نیز تهدید به مرگ شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها