از میان خبرها

بازگشت زورگیر حرفه‌ای به زندان

مجرمی که بعد از فرار از زندان قصد داشت باز هم به جرایمش ادامه بدهد توسط ماموران پلیس استان خراسان رضوی دستگیر و به زندان بازگردانده شد.
کد خبر: ۳۹۱۹۷۹

چندی قبل مردی در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی از وقوع یک فقره زورگیری خبر داد و از ماموران کمک خواست. این مالباخته در منطقه‌ای خلوت در حال قدم زدن بود که فردی مسلح به سلاح سرد سراغش رفت و با تهدید او را وادار کرد پول و اشیای باارزش همراهش را تحویل بدهد.

ماموران بعد از حضور در محل جرم و بررسی دقیق موضوع مشخصات ظاهری متهم را به دست آوردند و یک روز بعد حین گشت‌زنی‌های نامحسوس این مرد را که فرزاد نام دارد دستگیر کردند.

فرزاد بعد از انتقال به کلانتری ضمن اعتراف به جرمش گفت: مدتی قبل به اتهام سرقت دستگیر و زندانی شدم اما نمی‌خواستم در حبس بمانم برای همین وثیقه‌ای تهیه کردم و با گرفتن مرخصی بیرون آمدم و بعد از آن فراری شدم. بعد از مدتی تصمیم گرفتم جرایم خود را دوباره شروع کنم اما در همان دزدی اول به دام افتادم.

بنا‌به‌‌این گزارش فرزاد دوباره به زندان بازگردانده شده و به زودی به اتهامات تازه او رسیدگی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها