از میان خبرها

توریست قلابی، سارق حرفه‌ای بود

مردی که با معرفی خود‌ به عنوان توریست هندی دست به کلاهبرداری می‌زد بعد از دستگیری به ده‌ها فقره دزدی اعتراف کرد.
کد خبر: ۳۹۰۵۹۰

چندی پیش مردی با مراجعه به دادسرای عمومی تهران طی شکایتی از یک سارق حرفه‌ای گفت: من مسافرکش هستم و دیروز ـ روزحادثه ـ مردی را به عنوان مسافر سوار کردم او پس از شروع صحبت، خودش را هندی معرفی کرد و گفت به تازگی به ایران آمده و می‌خواهد پول ایرانی‌ها را ببیند. من هم چند اسکناس و ایران چک به مبالغ مختلف به توریست هندی نشان دادم و بعد در جیبم گذاشتم آن مسافر موقع پیاده شدن از خودرو با حالتی مشکوک به من نزدیک شد تا صندلی‌اش را درست کند و پس از این حرکت بلافاصله پیاده شد و رفت بعد از آن متوجه شدم آن مرد سارق بوده و با فریب من و معرفی خودش به عنوان توریست خارجی پول‌هایم را سرقت کرده است.

پس از طرح این شکایت در حالی که تحقیقات برای دستگیری متهم ادامه داشت چند شکایت مشابه دیگر هم مطرح و سرانجام با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی شاکیان و مرور آلبوم مجرمان سابقه‌دار متهم شناسایی و دستگیر شد.

در ادامه توریست قلابی به ده‌ها فقره سرقت اقرار کرد و با قرار قانونی روانه زندان شد.

سرقت از گاوصندوق پدر

جوان معتادی برای این‌که هزینه‌های اعتیادش را تامین کند همراه دوست خود به گاوصندوق پدرش دستبرد زد.

این پرونده با شکایت مردی که ساکن استان تهران است به جریان افتاد. او وقتی نزد پلیس رفت طی شکایتی گفت: مدتی قبل یکی از دوستانم مبلغ 12 میلیون تومان به من امانت داد زمانی که پول را تحویل گرفتم پسر معتادم هم شاهد این صحنه بود و از من خواست مبلغی از آن پول را به او قرض بدهم ولی من قبول نکردم و آن را در گاوصندوق محل کارم گذاشتم. چند وقت بعد هنگامی که سر گاو صندوق رفتم متوجه شدم از آن سرقت شده و 8 میلیون تومان ار پول‌ها کم است حالا هم به پسرم مشکوک هستم و از او شکایت دارم.

ماموران بعد از شنیدن اظهارات این مرد متهم را دستگیر کردند او در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و گفت: وقتی پدرم به من پول نداد نقشه سرقت از گاو صندوق وی را با دوستم طراحی و در فرصتی مناسب آن را عملی کردم تا بتوانم موادمخدر بخرم.

بنابراین گزارش متهم اکنون در زندان به سر می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها