در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
علی سعیدلو در حاشیه افتتاح و به کارگیری سامانه تصویربرداری spider cam در ورزشگاه آزادی به واحد مرکزی خبر گفت: سال 89 سال پرباری برای ورزش کشور بود و در بخش زیرساختی هم شاهد فعالیت های خوبی بودیم که از آن جمله می توان به افتتاح 140 میلیارد تومان طرح ورزشی در دهه فجر اشاره کرد .
وی با اشاره به ایجاد سامانه تصویربرداری spider cam در ورزشگاه آزادی افزود: استفاده از فناوری های جدید برای آماده سازی ورزشکاران و انعکاس فعالیت های ورزشی آنها نقش مهمی در ارتقای ورزش دارد .
سعیدلو با بیان اینکه امسال هیچ کمبودی از نظر مالی نداشته و نداریم گفت: هیچ یک از 51 فدراسیون ورزشی از نظر توجه برای من فرقی ندارند و به هر فدراسیون با توجه به برنامه ریزی بودجه اختصاص می یابد.
رئیس سازمان تربیت بدنی افزود: رادیو و تلویزیون جای انتقاد و گله نیست و هر رئیس فدراسیون یا مدیر ورزشی برای گرفتن بودجه فقط باید به دفتر من بیاید .
سعیدلو در پایان از معرفی سرمربی تیم ملی فوتبال تا چند روز آینده خبر داد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: