سپاهان با پیروزی بر شهرداری تبریز، جای استقلال را در رده دوم گرفت

پرسپولیس هم به کورس قهرمانی پیوست

پرسپولیس در غیاب 6 بازیکن اصلی‌اش 2 بر یک پاس را در همدان شکست داد تا با این 3 امتیاز ارزشمند ضمن یک پله صعود در جدول رده‌بندی لیگ برتر، خود را به 6 امتیازی ذوب‌آهن صدرنشین برساند تا مربع قهرمانی 2 تیم اصفهانی سپاهان و ذوب‌آهن و 2 تیم پرطرفدار استقلال و پرسپولیس در بالای جدول شکل بگیرد. پس از آن‌که عصر دیروز سپاهان با گل‌های دقایق 15 و 72 ابراهیم توره در مقابل تک گل دقیقه 90 علی کریمی موفق شد شهرداری تبریز را شکست داده و جای استقلال را در رده دوم جدول بگیرد، پرسپولیس هم در آخرین دیدار هفته بیست و پنجم لیگ برتر در همدان از بحران مدیریتی و فنی پاس نهایت بهره را برد و با شکست دادن این تیم به کورس قهرمانی پیوست.
کد خبر: ۳۹۰۲۹۸

پرسپولیس در شرایطی گام به این میدان گذاشت که وحید هاشمیان، غلامرضا رضایی، تیاگو، مهدی منصوری و اشپیتیم آرفی را به دلیل مصدومیت و محرومیت و حمیدرضا علی عسگری را به دلیل همراهی تیم امید در اختیار نداشت تا شاگردان علی دایی ناهماهنگ‌تر از همیشه مقابل تیم ته‌جدولی پاس قرار بگیرند.

با وجود این پاس هم که در 15 بازی قبلی طعم پیروزی را نچشیده بود به دلیل کم‌دقتی مهاجمانش تیمی نبود که بتواند علی دایی و تیمش را در ورزشگاه قدس زمینگیر کند. در این شرایط محمد نوری و هادی نوروزی در دقایق 34 و 37 دو بار دروازه سامان صفا را گشودند تا نیمه اول را سرخپوشان 2 بر صفر برنده به رختکن بروند.

در آغاز نیمه دوم سپهر حیدری در دقیقه 46 روی توپ ارسالی حمید کاظمی به اشتباه دروازه رحمان احمدی را باز کرد تا پاس به بازی برگردد. بعد از این گل پاس با انگیزه بیشتری حملات همه جانبه‌اش را روی دروازه سرخپوشان ترتیب داد اما کم‌دقتی مهاجمان این تیم، بوی‍ژه علی سامره مانع به ثمر رسیدن گل تساوی شد. جالب این‌که پرسپولیسی‌ها در نیمه دوم هیچ طرح خاصی برای استفاده از ضدحملات نداشتند و در اوج حملات پاس تنها کاری که از سرخپوشان بیشتر به چشم می‌آمد، وقت تلف کردن آنها بود؛ موضوعی که با اعتراض پاسی‌ها همراه شد.

یکی دیگر از نکات جالب توجه این بازی درگیری لفظی نادر احمدی، بازیکن پاس با علی دایی سرمربی سرخپوشان بود که با دخالت بازیکنان 2 تیم و عذرخواهی احمدی، ختم به خیر شد.

به این ترتیب تنها چیزی که در این دیدار عاید محمود یاوری، سرمربی پاس شد حسرت موقعیت‌های از دسته رفته بود و انتظار روزهای آینده که آیا مدیریت جدید باشگاه باز هم به این مربی کهنه کار فرصت خواهد داد یا این‌که آنها گزینه تغییر مربی را آخرین راهکار تلاش برای ماندن در لیگ می‌دانند.

برنامه هفته 26 لیگ برتر

پنجشنبه 19 اسفند: راه‌آهن ـ ذوب‌آهن، استقلال ـ سایپا / جمعه 20 اسفند: سپاهان ـ نفت، صنعت نفت ـ استیل‌آذین، پرسپولیس ـ شهرداری/ شنبه 21 اسفند: تراکتورسازی ـ مس، صبا ـ پاس/ یکشنبه 22 اسفند: پیکان ـ فولاد، شاهین ـ ملوان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امید توفیقی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها