ظهور و سقوط امپراطوری در تلویزیون

مجموعه «ظهور و سقوط امپراطوری» و چند فیلم و مجموعه دیگر بزودی از شبکه‌های مختلف سیما پخش خواهد شد. «ظهور و سقوط امپراطوری» در 3 قسمت و به طور متخصر زندگی، افکار و عقاید 3 حکمران ـ ناپلئون بناپارت، کورتز و شوگان ـ را مورد بررسی قرار می‌دهد. این اثر با سرپرستی ایرج سنجری دوبله می‌شود و علیرضا باشکندی و چنگیز جلیلوند از جمله دوبلورهای آن هستند. فیلم روسی «پدران» درباره یک معلم تاریخ است که با زنی مطلقه ازدواج می‌کند و ماجراهایی برایش پدید می‌آید. حسین عرفانی، بهمن هاشمی، پرویز ربیعی، ناهید امیریان، شهروز ملک‌ارایی و اسفندیار مهرتاش از جمله گویندگان این فیلم هستند.
کد خبر: ۳۹۰۰۵۲

ماجراهای سریال «از لارک لایز به کندل فورد» که با سرپرستی شوکت حجت دوبله می‌شود ،درباره دختری به نام لوراست که برای کار به شهر کندل فورد می‌رود و حوادثی برایش روی می‌دهد. ژیلا اشکان، نرگس فولادوند، مریم صفی‌خانی، بیژن علی‌محمدی، بهروز علی‌محمدی، بتسابه کاظمی، منوچهر زنده‌دل، رضا آفتابی، افشین زی‌نوری، مهوش افشاری و نیلوفر حدادی از گویندگان این مجموعه تلویزیونی هستند. یکی از آثاری که بتازگی دوبله آن به پایان رسیده، فیلم گومون است.

داستان فیلم «گومون» که در ژاپن می‌گذرد، درباره شخصیتی است که مثل رابین هود از ثروتمندان دزدی می‌کند و به فقرا می‌بخشد. ژرژ پطروسی، کریم بیانی، شایان شام‌بیاتی، شهاب عسکری و مازیار بازیاران از جمله گویندگان این اثر هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها