تقاضای اشدمجازات از سوی اولیاءدم

محاکمه عاملان جنایت گلسار رشت آغاز شد

نماینده دادستان در دادگاه‌های کیفری استان گیلان به همراه اولیای دم یک تاجر آهن روز گذشته در نخستین جلسه دادگاه برای برادرزاده سنگدل و 2 همدستش به خاطر قتل 3 عضو یک خانواده، تقاضای اشدمجازات کردند.
کد خبر: ۳۸۷۱۱۹

به گزارش جام‌جم ، روز 17 مهرماه امسال مردی در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گلسار در استان گیلان از مرگ دختر، داماد و نوه‌اش خبر داد.

ماموران با عزیمت به محل حادثه در ویلای شماره 13 مشاهده کردند 3 عضو خانواده به قتل رسیده‌اند. در ادامه تحقیقات مشخص شد که قاتل آشنا، بدون درگیری و براحتی وارد ویلای مرد آهن فروش شده و آنها را خفه کرده است، اما چند صدمیلیون تومان پول و طلا موجود در خانه سرقت نشده و احتمالا عامل جنایت به قصد انتقامگیری مرد پولدار و خانواده‌اش را کشته است. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، تحقیقات کارآگاهان جنایی آغاز شد.

تماس یک شهروند راز گشود

یک ماه پس از این جنایت هولناک، مردی با پلیس تماس گرفت و گفت: دقایقی پیش، پسری جوان به نام سجاد برای فروش یک چک 6 میلیون تومانی نزد من آمد. حدس می‌زنم این چک دزدی است.

با عزیمت ماموران به مغازه وی و بررسی چک، مشخص شد چک ارائه شده متعلق به مرد تاجر ـ مقتول ـ است. ماموران با مشخصات به دست آمده از جوان مشتری متوجه شدند او در یکی از محله‌های شهر زندگی می‌کند.

با دستگیری این جوان، وی اعتراف کرد که طراح اصلی جنایت، برادرزاده 16 ساله تاجر آهن بوده و این جوان با همکاری برادر خود مرگ مرد پولدار و خانواده‌اش را رقم زده است. در پی این اعترافات، 2 همدست متهم تحت تعقیب قرار گرفتند و دستگیر شدند.

برادرزاده مرد تاجر به پلیس گفت: مدت‌ها بود که از عمویم کینه به دل داشتم. عمویم ثروتمند بود و توقع داشتم به ما بیشتر توجه کند، اما او به من و خانواده‌ام بی‌توجه بود. نقشه قتل را طراحی کردم و به کمک 2 دوستم که با هم برادر هستند، 3 نفری از داروخانه، 3 دستکش خریدیم. عصر جمعه به عنوان مهمان به خانه عمویم رفتیم و با کمک دوستانم آنها را کشتیم.

متهمان پس از بازسازی صحنه حادثه، روانه زندان شدند و روز گذشته در شعبه 12 دادگاه کیفری استان گیلان محاکمه شدند.

ابتدای جلسه دادگاه، نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت و برای عاملان جنایت تقاضای اشد مجازات و اولیای دم نیز برای متهمان تقاضای قصاص کردند. به خاطر کمبود وقت، محاکمه متهمان به امروز موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها