سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
پزشکان توصیه میکنند، به منظور پیشگیری از عوارض سوء چربیهای مضر و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی بهتر است میزان چربی رژیم غذایی بیش از 25 تا 35 درصد کالری روزانه نباشد.
در این زمینه توجه به برچسب مواد غذایی، مصرف غذاهای حاوی چربی غیراشباع جایگزین منابع غذایی حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس شده؛ به عنوان مثال مصرف روغن مایع به جای روغن جامد یا استفاده از روغن زیتون در طبخ غذاها، مصرف حداقل دو بار در هفته از انواع ماهیها بویژه ماهی قزلآلا، تون، ساردین، سالمون، خالی مخالی و... به دلیل برخورداری از اسیدهای چرب ضروری توصیه می شود. مصرف غذاهای پرچرب صنعتی مانند سوسیس، کالباس، پیتزا، چیپس و سیب زمینی نیز باید به حداقل کاهش یابد. تا حد امکان از سرخ کردن غذاها اجتناب کرده و در صورت سرخ کردن حتما از روغن مایع مخصوص سرخ کردن با حرارت و زمان کوتاه استفاده شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد