سرهنگ اردشیر مطهری، فرمانده یگان امداد پلیس تهران در این باره به «جامجم» گفت: پس از دستگیری دو متهم فراری، در بازرسی بدنی از آنها یک قبضه چاقو، یک پنجه بوکس و یک گرز کشف شد.
متهمان در تحقیقات اعتراف کردند، با ضربات گرز به مرد مالباخته حمله و او را مجروح کردیم و با سرقت 172 هزار تومان، متواری شدیم.
با تشکیل پروندهای برای 2 سارق زورگیر و انتقال فرد مجروح به بیمارستان، در تحقیقات بعدی از 2 سارق گرز به دست معلوم شد، آنها از مجرمان سابقهداری هستند که پیش از این نیز به اتهام سرقت و زورگیری از مردم بازداشت شدهاند. با دستور قضایی، 2 متهم دستگیر شده تحویل ماموران پایگاه نهم پلیس آگاهی شدند.
مطهری افزود: در چند روز گذشته یگان امداد پلیس تهران با استقرار و گشتزنی در نقاط مختلف تهران،تعدادی از سارقان زورگیر، اوباش و مزاحمین نوامیس مردم را هنگام ارتکاب جرم دستگیر و تحویل مراجع قضایی نمودهاند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم