مرد سارق با فریب، خودروهای مدل‌بالا سرقت می‌کرد

اعتماد به دزدی که خود را ثروتمند می‌خواند

دردز سابقه‌دار به بهانه خرید خودروهای مدال بالا، پس از فریب مالکان خودروها، آنها را در رستوران جا می‌گذاشت و با سرقت خودروهای گران‌قیمت متواری می‌شد. به گزارش «جام‌جم»، مالک یک دستگاه خودروی بی‌ام و X3 در تماس با ماموران انتظامی از سرقت خودرویش به دست سارقی فریبکار خبر داد که خود را خریدار خودرو معرفی می‌کرد.
کد خبر: ۳۸۵۶۸۱

در پی این تماس و حضور ماموران در محل مشخص شد، فرد سارق پس از مشاهده آگهی فروش بی‌ام‌و 95 میلیون تومانی در تماس با مالک آن، خود را خریدار معرفی کرده بود و پس از آشنایی با مرد فروشنده، او را به رستوران دعوت کرده و سپس به بهانه جاگذاشتن کیفش در خودرو، با دریافت کلید، خودرو را سرقت کرده است. با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، پرونده با دستور دادیار شعبه 7 دادسرای جنایی برای پیگیری و تحقیقات به پایگاه اول پلیس آگاهی ارجاع شد.

با شروع تحقیقات از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی،‌مرد مالباخته در اظهارات خود گفت: هیچ‌گاه تصور نمی‌کردم در دام مرد سارق گرفتار شوم، زیرا او خود را فردی ثروتمند معرفی می‌کرد و پس از جلب اعتماد و دعوت من به رستورانی در شمال تهران، زمانی که عنوان کرد، کیفش را داخل خودرو جا گذاشته، کلید را در اختیارش قرار دادم و در این فرصت خودرو را سرقت کرد.

با ثبت اظهارات مرد مالباخته و چهره‌نگاری از سارق حرفه‌ای در حالی که تحقیقات در این زمینه‌ ادامه داشت، 2 فقره شکایت مشابه دیگر مبنی بر سرقت خودروهای گران‌قیمت در پلیس آگاهی مطرح شد که با بررسی این شکایت‌ها، ردپای متهم تحت تعقیب به دست آمد. سرهنگ اکبرپور، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی در این باره به «جام‌جم» گفت: با تحقیقات گسترده از طریق بانک اطلاعاتی مجرمان، هویت متهم به نام محمدرضا شناسایی شد. بررسی سوابق این متهم نشان داد او پیش از این نیز به اتهام سرقت خودرو و کلاهبرداری دستگیر و روانه زندان شده است. اکبرپور اضافه کرد: با شناسایی محل سکونت متهم در منطقه شمس‌آباد ـ حوالی مجیدیه ـ این محل تحت کنترل ماموران قرار گرفت و وی هنگام ورود به منزل مادرش دستگیر و خودروی بی‌ام‌و اولین شاکی نزدیک محل سکونت وی کشف شد.

اعتراف

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی افزود: با دستگیری متهم، در بازرسی از منزل مادر وی تعداد زیادی اسناد و مدارک جعلی کشف و ضبط شد.

متهم نیز پس از اعتراف به کلاهبرداری و سرقت خودروهای مدل بالا، با صدور قرارقانونی روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها