وام 100 میلیونی برای واحدهای تولیدی کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی از پرداخت تسهیلات حمایتی 100 میلیون تومانی به واحدهای تولیدی کشاورزی خبر داد و گفت: این تسهیلات به شکل قرض‌الحسنه با بازپرداخت حداقل 10 ساله در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. به گزارش واحد مرکزی خبر، صادق خلیلیان در نشست خبری، اصلاح ساختارهای مصرف انرژی و بهبود فناوری‌های تولید را از اهداف پرداخت این تسهیلات به واحدهای تولیدی کشاورزی بیان کرد. خلیلیان گفت: قرارداد پرداخت این تسهیلات با بانک عامل منعقد و به استان‌ها ابلاغ شده است و سازمان جهاد کشاورزی در استان‌ها موظفند واحدهای تولیدی کشاورزی را برای دریافت این تسهیلات به بانک‌ها معرفی کنند. وی با اشاره به دیگر اقدامات حمایتی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در اجرای طرح آبیاری تحت فشار نیز 50 درصد هزینه‌ها را دولت به طور بلاعوض تامین می‌کند.
کد خبر: ۳۸۴۷۷۰

خلیلیان گفت: بقیه هزینه‌ها را نیز اگرکشاورزان داشته باشند تامین می‌کنند والا وزارت جهاد کشاورزی آنان را برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی می‌کند.

وی تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف انرژی و آب را محور برنامه‌های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی از واحدهای تولیدی این بخش دانست. خلیلیان افزود: این کار، محور اساسی فعالیت ما در سال آینده نیز هست تا سامانه‌های مصرف انرژی و آب در بخش کشاورزی بهبود یابد که به ارتقای روزافزون فناوری تولید نیز منجر می‌شود.

در این نشست خبری که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، خلیلیان همچنین به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ گفت. وی در پاسخ به پرسشی درباره واردات تولیدات چینی گفت: هیچ ایرانی ای تمایل ندارد کالاهای کم کیفیت را در بازارهای داخلی ببیند به همین علت، راهبرد اساسی ما در چارچوب اختیاراتی که داریم حمایت از تولیدکنندگان داخلی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها