شراکت Lenovo و NEC برای تولید کامپیوتر

گروه چینی لنووو در حال گفت و گو با سران شرکت ژاپنی NEC است تا با همکاری یکدیگر در صنعت کامپیوترهای شخصی فعال شوند. به‌گزارش رویترز، به‌نقل از دو مرجع فوق که ارتباط مستقیم با این موضوع دارند، با عقد این قرارداد، دو شرکت می‌توانند با شرکت‌های جهانی رقابت کنند.
کد خبر: ۳۸۳۱۷۵

روزنامه Nikkei نیز نوشت لنووو در نظر دارد در بخش کامپیوترهای شخصی NEC کنترل داشته باشد و احتمالا این بخش را از NEC بخرد. منابع مطلع همچنین به رویترز گفته‌اند که هنوز شکل و نوع همکاری احتمالی میان این دو شرکت مشخص نشده است.

لنووو که در بازار جهانی کامپیوترهای شخصی در رتبه چهارم است و پشت سر اچ‌پی، دل و ایسر قرار دارد، به‌دنبال تجهیز خود به فناوری ان‌ای‌سی است تا سهم خود را در بازار ژاپن گسترش دهد.

شرکت NEC در بازار ژاپن به‌عنوان پیشرو تولیدکننده کامپیوترهای شخصی است اما در رتبه‌بندی جهانی در 10 شرکت برتر جایی ندارد و احتمالا به این قرارداد به‌عنوان موقعیتی مهم برای رشد شرکت خود نگاه خواهد کرد.

این شرکت ژاپنی که ارزش بازار آن 6/7 میلیارد دلار است، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار از فروش کامپیوترهای شخصی درآمد داشت که تنها 7 درصد از سود این شرکت را شامل می‌شد.

تامومی یاماشیتا، مدیر سرمایه‌های شرکت سرمایه‌گذاری شینکین گفت: «تقاضای بازار برای کامپیوترهای شخصی در حال ضعیف شدن است و زمان، زمان رشد تلفن‌های همراه و تبلت‌هاست. این دو شرکت به‌دنبال راهی برای زنده‌ماندن می‌گردند و انتخاب یک شرکت خارجی برای فتح آسیا برای هر دو شرکت مناسب است.»

سخنگوی NEC از هر گونه اظهار نظری خودداری کرد. لنووو نیز این گزارش را تایید نکرد اما اعلام کرد که این شرکت به‌دنبال گسترش سهم بازار خود و گفتگو با شرکای بالقوه است.

سهام NEC به‌دنبال انتشار این خبر با 1/2درصد رشد روبه‌رو شد و لنووو نیز با نیم درصد رشد سهم مواجه شد.

مدیر عامل شرکت مدیریت سرمایه Fukoku، یوکی ساکورای اعلام کرد یکی از دلایل علاقه چینی‌ها به خرید شرکت‌های ژاپنی این است که دیگر متهم به دزدیدن فناوری‌های این کشور نخواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها