تقاضای کار به بالاترین میزان رسید

معاون وزیر کار با اعلام این ‌که بازار کار هم‌اکنون به مرز پیک تقاضای کارجویان رسیده است، گفت: هم اکنون هزینه ایجاد هر شغل در صنعت فولاد 400 میلیون تومان است. محمدحسین فروزان‌مهر در گفت‌وگو با مهر انجام سرمایه‌گذاری‌های جدید را باعث ایجاد فرصت‌های شغلی دانست و افزود: قطعا سرمایه‌گذاری در صنایع بزرگ می‌تواند در کاهش نرخ بیکاری تاثیرگذار باشد ولی این موضوع به تنهایی نمی‌تواند مشکل اشتغال و نیازهای بازار کار را حل کند.
کد خبر: ۳۸۲۳۶۶

معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار و امور اجتماعی اظهار کرد: هم‌اکنون در صنعت فولاد برای سرمایه‌گذاری جهت ایجاد اشتغال، سرانه‌ای بالغ بر حدود 400 میلیون تومان باید برای هر فرصت شغلی در نظر گرفته شود.

فروزان‌مهر ادامه داد: در این بخش برای تحقق فرصت‌های جدید شغلی باید 3 تا 5 سال نیز زمان در نظر بگیریم. قطعا تا آن زمان نمی‌توانیم صبر کنیم، چون هم‌اکنون با یک فشار فزاینده حضور نیروی کار در بازار اشتغال کشور مواجه هستیم.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که رئیس‌جمهور در ماه‌های اخیر بارها اعلام کرده با سیاست دوفرزندی مخالف است و آن را سیاست درستی نمی‌داند. خیل جمعیت جویای کار امروز فرزندانی هستند که در اوایل دهه 60 و پیش از آغاز طرح کنترل موالید در کشور متولد شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها