در هشتاد و پنجمین سفر استانی به گیلان پیشنهاد شد

ثبت جهانی شهر تاریخی ماسوله

در هشتاد و پنجمین سفر استانی ریاست جمهور و هیأت دولت به استان گیلان و بر اساس پیشنهادات استان گیلان در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی ثبت جهانی شهر تاریخی ماسوله به کارگروه فرهنگی هیأت دولت پیشنهاد شد.
کد خبر: ۳۸۱۵۳۴

به گزارش میراث آریا، پیشنهادات استان گیلان در حوزه‌های گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی امروز به کارگروه فرهنگی هیأت دولت ارائه شده و پس از تصویب نیز اعلام خواهد شد.

بنابر این گزارش حمایت از تکمیل و اجرای طرح جامع گردشگری استان، حمایت از طراحی و اجرای برنامه برای توسعه فرهنگ گردشگری و زیست‌محیطی، تهیه اطلس جامع گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع‌دستی، تبلیغ جاذبه‌های گردشگری و ایجاد و راه‌اندازی پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و گردشگری با تأکید بر شناسایی مزیت‌های میراث فرهنگی و گردشگری و آداب و رسوم و آئین‌های اقوام، طراحی کتاب‌های آموزشی صنایع‌دستی محلی در استان از دیگر پیشنهادات گیلان به کارگروه فرهنگ و هنر است.

یکی دیگر از موارد پیشنهادی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به کارگروه فرهنگ و هنر کمک به تبدیل بناهای تاریخی استان گیلان به مراکز فعالیت‌های فرهنگی، هنری،‌ کتابخانه و صنایع‌دستی است.

علاوه بر این کمک به تکمیل و راه‌اندازی موزه‌های استان به ویژه موزه مشاهیر و مشایخ استان و ساخت و تکمیل مقبره‌‌العلماء‌ و تندیس مفاخر استان و ایجاد پارک مشاهیر و فرهیختگان در موزه روستایی است.

پشتیبانی از مستند‌سازی، آموزش، احیاء، توسعه، ترویج، طراحی و نمونه‌سازی صنایع‌دستی و ساماندهی کارگاه‌ها و خوشه‌های صنایع‌دستی بومی، مزیت‌دار و شاخص‌ استان و تدوین طرحی برای کسب بازار‌های بین‌المللی صنایع‌دستی استان و کشور از دیگر پیشنهادات ارائه شده به کارگاه فرهنگ و هنر است.

علاوه بر این به منظور توسعه گردشگری زیارتی و سیاحتی، حمایت‌ از ایجاد مراکز اقامتی، تفریحی و فرهنگی در مناطق گردشگری، زیارتی و سیاحتی استان و مطالعه، ثبت، ضبط و ترویج میراث فرهنگی، معنوی و مستند‌ استان به کارگروه فرهنگ و هنر ارائه خواهد شد.

در همین راستا کمک‌هایی نیز به تهیه طرح و برنامه‌‌های اجرای معماری ایرانی ـ اسلامی در ساخت‌ و سازهای شهری و ایجاد دروازه‌های شهر و نماد شهرها پیشنهاد شده است.

بنابر این گزارش بهره‌برداری دو منظوره تحقیقاتی و گردشگری از ایستگاه تحقیقات گل و گیاه زینتی لاهیجان، کمک به ایجاد بازارچه‌ مشترک هنر‌های سنتی و صنایع‌دستی کشورهای حاشیه دریای خزر، ایجاد مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای، هتلداری، گردشگری و صنایع دریایی کوچک، کمک و ایجاد ساز و کار مناسب برای مدیریت زیباسازی و تنظیف راه‌‌های اصلی و بزرگراه‌های استان از دیگر موارد پیشنهادی به کارگروه فرهنگ و هنر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها