پدر این دختر با اعتراف به اجیر کردن آدمکش، ‌انگیزه خود از جنایت را فرار‌های دختر جوانش اعلام کرد

کشف اسکلت دختر 20 ساله از چاه پس از 5 سال

درپی اعتراف چند هفته قبل یک مرد افغان به قتل دختر 20 ساله، پدر مقتول در یکی از محله‌های شهریار دستگیر و اسکلت دختر جوان از چاه خارج شد. به گزارش «جام‌جم»، اوایل دی‌ماه مردی افغان با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم با اعتراف به قتلی که 5 سال پیش مرتکب شده بود، خواست او را دستگیر کنند.
کد خبر: ۳۸۰۱۱۴

درپی این اعتراف با دستور بازپرس دادسرا مرد افغان به مرکز پلیس منتقل و تحقیق از وی آغاز شد.

رازگشایی از قتل بعد از 5 سال

مرد افغان در اظهاراتش به پلیس گفت: سال 84 در شهرستان شهریار مشغول کار ساختمانی بودم که با مردی میانسال آشنا شدم. او از من خواست با دریافت مبلغی، دختر 20 ساله‌اش را بکشم که پذیرفتم و بعد از ارتکاب جنایت فرار کردم؛ اما روح مقتول همواره مرا آزار می‌داد.

به این ترتیب این مرد با قرار قانونی روانه زندان شد و پرونده نیز با صدور قرار عدم صلاحیت رسیدگی به حوزه قضایی ملارد ارسال شد که خبر اعترافات متهم روز 8 دی‌ در «جام‌جم» انتشار یافت و تحقیقات کارآگاهان جنایی آگاهی شهریار در این ارتباط آغاز شد.

در ادامه تحقیقات این متهم بار دیگر در پلیس آگاهی شهریار مورد بازجویی قرار گرفت.

متهم: پدر مقتول اجیرم کرد

متهم به قتل با اعتراف به قتل دختر ایرانی به پلیس گفت: در یکی از محله‌های شهریار با پدر این دختر (مقتول)‌ آشنا شدم. او هر از گاهی پول به من قرض می‌داد و برایم مواد مخدر می‌خرید.

متهم به قتل یادآور شد: هنگام گفت‌و‌گو با این مرد متوجه شدم دختر 20 ساله‌اش چند بار از خانه فرار کرده و اعضای خانواده‌اش از رفتارش ناراضی‌اند.

عامل جنایت اضافه کرد: یک روز پدرش از من خواست، او را بشدت کتک بزنم تا بمیرد. من هم به خاطر محبت‌هایش، قول همکاری دادم.

متهم ادامه داد: در یکی از روزهای سال 84، مرد میانسال دخترش را با موتورسیکلت به محل قرار آورد و پس از پیاده کردن دخترش، فرار کرد.

وی افزود: دختر 20 ساله بشدت ترسیده بود و قصد فرار داشت که ابتدا او را با چوبدستی زدم ولی مقاومت کرد، من نیز با ضربات چاقو او را به قتل رساندم.

متهم تصریح کرد: پس از قتل، جسد دختر جوان را درون چاهی انداختم و محل چاه را به پدرش نشان دادم که پس از دیدن جسد فرزندش، از من خواست فرار کنم و دیگر به ملاقاتش نروم.

درپی ثبت اظهارات متهم به قتل، پدر مقتول تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دستگیر شد.

پدر: قصد تنبیه دخترم را داشتم

با انتقال این مرد به اداره جنایی آگاهی شهرستان شهریار، وی در بازجویی، ابتدا گفته‌های متهم را نپذیرفت؛ اما در مواجهه حضوری با وی اعتراف کرد که فقط متهم را اجیر کرده بود فرزندش را تنبیه کند، نه این که او را بکشد.

پدر مقتول در اظهاراتش به پلیس گفت: دخترم مدام برای اعضای خانواده دردسر درست می‌کرد. او با فرار از خانه و ارتباط با افراد ناباب، آبروی خانوادگی‌مان را برده بود. من هم تصمیم گرفتم او را تنبیه کنم.

متهم یادآور شد: ماجرا را با مرد افغان در میان گذاشتم و از او خواستم دخترم را کتک بزند؛ اما نمی‌دانستم او مرتکب قتل می‌شود. درپی این اعترافات، برای متهمان از سوی قاضی شعبه 102 حوزه قضایی ملارد قرار قانونی صادر شد.

کشف اسکلت دختر 20 ساله از چاه

ماموران پس از ثبت اظهارات متهمان، روز گذشته آنها را برای کشف جسد دختر جوان به محل حادثه واقع در بیابان‌های امیرآباد منتهی به جاده اخترآباد منتقل و اسکلت دختر جوان را از داخل یک حلقه چاه کشف کردند.

با کشف اسکلت دختر جوان و تحویل آن به پزشکی قانونی، 2 متهم پرونده با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها