همه بدنبال اپراتور!

ویروسی که فرانسوی‌ها را ورشکست کرد

صدها نفر از کاربران تلفن های همراه در فرانسه اعلام کردند ویروسی آنها را مجبور به ارسال نا خواسته هزاران پیام تبریک سال نو میلادی کرده است.
کد خبر: ۳۷۷۱۴۱

به گزارش مهر، اپراتورهای تلفن همراه در فرانسه اعلام  کرده اند در شب سال نو میلادی و صبح فرادی آن شب در حدود 930 میلیون پیام تبریک ارسال شده است.

اکنون آشکار شده است که تعدادی از مشتریان شرکت «Orange» در شبی که قیمت پیامک ها افزایش داشته است، بیش از 130 پیامک تصویری یا نوشتاری ارسال کرده اند. این شرکت اعلام کرده است نقصی فنی در شبکه اپراتوری منجر به به وجود آوردن این ویروس شده و تنها کمتر از چند صد نفر را تحت تاثیر خود قرار داده است.

با این همه ده ها نفر از کاربران این شرکت می گویند این مشکل هزینه ای چند صد یورویی بر روی دست آنها گذاشته است زیرا بیشتر پیامک های فرستاده شده تصویری بوده اند در حالی که قیمت این پیامکها نسبت به انواع نوشتاری آن از قیمت بالاتری برخوردارند.

این ویروس تا جایی پیشروی کرده است که برای یکی از مشتریان شرکت Orang به صورت ناخواسته درحدود 300 پیامک تصویری ارسال کرده و هر یک از اعضای خانواده وی یک پیامک را بیش از 15 بار دریافت کرده اند.

سخنگوی شرکت «Orange» اعلام کرده است نقص فنی اوپراتور طی شب سال نو میلادی منجر به بروز این مشکل شده است و از بردن نام اپراتوری که دچار این اختلال شده بود سر باز زد. این در حالی است که دیگر اوپراتورها اصرار دارند در آن دوره زمانی هیچ گونه نقص و خطایی را تجربه نکرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها