تنها 21 هزار شغل جدید در ماه فوریه در امریکا ایجاد شد

جام جم آنلاین: وزارت کار امریکا روز جمعه 5 مارس اعلام کرد: در ماه فوریه تنها 21 هزار شغل جدید در این کشور
کد خبر: ۳۷۶۰۱
ایجاد شده است و نرخ بیکاری در این ماه در سطح 6/5 درصد ثابت مانده است.

 us2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، براساس گزارش وزارت کار امریکا در ماه فوریه فقط 21 هزار شغل جدید در امریکا ایجاد شده که این رقم به مراتب کمتر از انتظارات کارشناسان بود که پیش بینی کرده بودند در این ماه 125 هزار شغل جدید ایجاد خواهند شد.
براساس گزارش وزارت کار امریکا بین ماه اوت سال 2003 میلادی و فوریه 2004 میلادی 364 هزار شغل جدید در امریکا ایجاد شده اند.
کارشناسان عقیده دارند ارقام ایجاد مشاغل تازه یا حذف مشاغل به مراتب برای نشان دادن سلامت اقتصادی از تحولات نرخ بیکاری کاراتر هستند.
کندی روند رشد مشاغل تازه یک موضوع حساس برای جرج بوش محسوب می شود و جان کری رقیب دموکرات وی در انتخابات ریاست جمهوری 2004 میلادی با استناد به این وضع مدیریت بد اقتصادی بوش را مورد انتقاد قرار می دهد.
براساس آمار وزارت کار امریکا در پایان ماه ژانویه سال 2004 میلادی 2/8 میلیون نفر در امریکا بیکار بوده اند.

90 هزار شغل در ماه اوت در امریکا حذف شد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها