برنامه‌های صبحگاهی رادیو متحول می‌شود

هم‌اندیشی برنامه‌سازان رادیو با موضوع برنامه‌های صبحگاهی با هدف ایجاد تحول در برنامه‌، افزایش رشد کیفی، افزایش تنوع و رضایت‌مندی بیشتر مخاطبان از برنامه‌ها، نخستین هم‌اندیشی برنامه‌سازان رادیو با موضوعیت برنامه‌های صبحگاهی برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، در این نشست که چهارشنبه 8 دی ماه با حضور بیش از 300 نفر از عوامل برنامه‌سازی نظیر تهیه‌کننده، سردبیر، نویسنده، گزارشگر و گوینده برگزار می‌شود، قرار است تجربیات حرفه برنامه‌سازان در مورد برنامه‌های صبحگاهی مطرح و بررسی شود.همچنین محمد حسین صوفی معاون صدا در این گردهمایی سخنرانی خواهد کرد.
کد خبر: ۳۷۵۹۱۹

برنامه‌های صبحگاهی رادیو یکی از پرشنونده‌ترین زمان‌های مورد استفاده مخاطبان است.

رادیو در حال حاضر دارای 20 کانال و شبکه رادیویی عمومی، تخصصی و اختصاصی است که با پخش روزانه 350 ساعت برنامه، سهم مهمی در اطلاع‌رسانی دارد.

در سال های گذشته مسولان رادیو تلاش کرده اند با استفاده از راهکارهای مختلف و بروز برنامه های جذاب تری را برای مخاطبان خود پدید آورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها