جاسوس‌های رژیم صهیونیستی در مصر چه می‌کنند؟

کشف یک شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی در مصر و چندین شبکه جاسوسی در لبنان که اخیرا صورت گرفته است،‌ بار دیگر از نفوذ امنیتی این رژیم در کشورهای عربی پرده برداشت.
کد خبر: ۳۷۵۳۷۵

آیا به دنبال کشف چنین شبکه‌های جاسوسی، مصر و دیگر کشورهای عربی باید همچنان به همکاری‌ها و روابط خود با رژیم صهیونیستی ادامه دهند یا این که با بستن سفارتخانه‌های این رژیم و قطع روابط هرچند محدود خود، مقابله به مثل کنند؟

روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی در تحلیلی تحت عنوان جاسوس‌های اسرائیل در مصر نوشت: «دادستان کل مصر اخیرا از کشف یک شبکه جاسوسی متعلق به سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) خبر داد. شناسایی این شبکه که علیه امنیت ملی مصر فعالیت می‌کرد، بار دیگر نشان داد که این کشور همچنان مورد هدف قرار گرفته است. به رغم امضای توافق‌نامه کمپ دیوید و همکاری کامل دولت مصر با رژیم صهیونیستی برای حمایت از مرزها و همچنین هماهنگی‌های امنیتی در این زمینه، مصر خطری برای این رژیم به شمار می‌رود. مهم‌تر آن‌که موساد در اولین گام، خواهان دستیابی به اطلاعاتی در خصوص تعدادی از کارمندان برجسته‌ شرکت‌های تلفن همراه مصر برای استخدام آنها به عنوان جاسوس رژیم صهیونیستی شد. نفوذ به سیستم‌های ارتباطی و تلفن مصر و دیگر کشورهای عربی، هدف استراتژیک رژیم صهیونیستی است، چرا که این رژیم با پا گذاشتن مزدوران خود در این بخش‌ها، ثروت زیادی در خصوص اطلاعات به دست می‌آورد. بویژه زمانی که مکالمات مسوولان ارشد امنیتی و نظامی مصر زیرنظر گرفته می‌شود.

مئیر داگان، رئیس موساد در یکی از مصاحبه‌های خود اظهار کرد که امضای توافق‌نامه صلح میان مصر و اسرائیل نقطه عطفی در عملکرد سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مصر بود. می‌توان بر اساس این اظهارات گفت که این توافق‌نامه درهای بسته مصر را در مقابل سرویس‌های جاسوسی اسرائیل باز کرد تا با امنیت این کشور بازی کند.

صهیونیست‌ها شروع به محاصره همه جانبه مصر کرده و در کشورهای آفریقایی حوزه رود نیل نفوذ کردند تا با اعمال فشار بر این کشورها، در مسیر شعبه‌های رود نیل سد ایجاد کنند. همچنین چنانچه مصر قصد تغییر توافق‌نامه تقسیم آب نیل را داشته باشد، اسرائیل از کشورهای حوزه این رود حمایت نظامی و مالی می‌کند. سرویس‌های اطلاعاتی مصر با کشف چنین شبکه‌هایی، بار دیگر بر نقش ملی خود در مبارزه با نفوذ رژیم صهیونیستی تاکید کردند. در حال حاضر باید همگان هوشیار‌تر باشند و برای کشف تمام این شبکه‌های جاسوسی و خشکاندن ریشه‌های آن تلاش کنند. همچنین مانند حزب‌الله با نفوذ سرویس‌های امنیتی اسرائیل مقابله به مثل کنند. دولت مصر خواهان احضار سفیر اسرائیل و اعطای فرصت به وی برای ترک قاهره و بستن سفارت اسرائیل در واکنش به نفوذ امنیتی مصر است، چرا که این سفیر، نماینده کشوری است که به تعهدات خود و معاهده‌های صلح احترام نمی‌گذارد.

منبع: ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها