در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مسعود طبیبی در گفتگو با واحد مرکزی خبر ، افزود: وسائل نقلیه در این مدت می توانند از مسیر امیدیه - سه راهی آغاجاری- مارون به چم نظامی تردد کنند.
وی گفت: تردد وسائل نقلیه در محدوده کیلومتر 41 تا 43 مسیر نیشابور - سبزوار در استان خراسان رضوی به علت اجرای عملیات لکه گیری و آسفالت در ساعت های 7 تا 16 با محدودیت صورت می گیرد .
طبیبی افزود: تردد وسائل نقلیه در مسیر مینودشت - جنگل گلستان در استان گلستان ، حدفاصل سه راهی کلاله تا صادق آباد، روزها از ساعت 8 تا 16 با محدودیت انجام می شود.
وی گفت: تردد وسایل نقلیه در محدوده کیلومتر 17 تا 27 مسیر تربت حیدریه - مشهد به علت ترمیم روکش آسفالت در ساعات7 تا 16 با محدودیت مواجه است .
طبیبی افزود: تردد وسایل نقلیه در محدوده کیلومتر یک مسیر گنبد - آزادشهر در استان گلستان هم به علت اجرای احداث دور برگردان با محدودیت صورت می گیرد .
وی گفت: مسیر بندر خمیر- بندرعباس در استان هرمزگان نیز به علت بهسازی و روکش آسفالت حدفاصل کشتی سازی تا سوله گندم(کیلومتر 40 تا 46) تا 30 بهمن مسدود است و تردد وسایل نقلیه در این محدوده از طریق مسیر رفت بندرعباس به بندر خمیر به صورت دو طرفه برقرار است.
طبیبی افزود: مسیر شمشک به دیزین در استان تهران هم به علت بارش برف روزهای گذشته همچنان تا اطلاع بعدی مسدود است.
طبیبی همچنین گفت :آمار دریافتی از 168 دستگاه تردد شمار نصب شده در راه ها حاکی است در شبانه روز گذشته درمجموع یک میلیون و 49 هزار و 528 دستگاه خودرو در راه های دارای ترددشمار ، تردد داشته است که از این تعداد 115 هزار و 723 دستگاه به محورهای ورودی تهران و 83 هزار و 841 دستگاه به محورهای خروجی تهران مربوط است .
وی افزود: در 24 ساعت گذشته مسیرهای آزادراه کرج - قروین( رفت و برگشت) ، آزاد راه قم -تهران ( رفت و برگشت ) و ساری - قائمشهر ( رفت و برگشت) بیشترین تردد را داشته اند.
تلفن های 88926668 و141 شبانه روزی آماده پاسخگویی درباره آخرین وضع راه هاست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: