آزادی قریب‌الوقوع 3 کشتی توقیف شده ایرانی

با حل شدن مشکل مالی مربوط به 3 کشتی ایرانی توقیف شده در سنگاپور این کشتی‌ها منتظر آزاد شدن هستند. به گزارش ایسنا، 10 روز قبل اعلام شده بود که چند روزی است 3 کشتی ایرانی به نام‌های سهند، سبلان و توچال در کشور سنگاپور توقیف شده‌اند.
کد خبر: ۳۷۴۱۰۸

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز با تایید آن، مشکل را مربوط به بانک فرانسوی عنوان و بیان کرده بود: این موضوع به دلیل بدهی نبوده و این کار را به دلیل مسائلی تحریم‌ کرده‌اند که به دنبال حل آن هستیم.

حال پس از گذشت حدود 2 هفته از این اتفاق، دیروز عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران که در عرصه حمل‌ونقل دریایی فعال است، در همین مورد خبر داد که مشکل مالی مربوط به این مساله حل شده است.

مسعود دانشمند، با تصریح این‌که این مشکل دیگر حل شده است، گفت: یک تاخیر در پرداخت اقساط بوده که انجام شده و این مساله تمام شده است.

دانشمند هرچند عنوان می‌کند که خبر ندارد اکنون این کشتی‌ها آزاد شده‌اند یا نه، اما یادآور شد: بدهی پرداخت شده است و قاعدتا باید کشتی‌ها آزاد شده باشند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در گفت‌وگویی کوتاه حل شدن مشکل مالی مربوط به توقیف 3 کشتی ایرانی در سنگاپور را تایید کرد و گفت که برای آزادشدن این کشتی‌ها نیز مذاکراتی در حال انجام است.

داجمر با تصریح این‌که بدهی‌ها پرداخت و این مشکل حل شده است، اظهار کرد: در حال حاضر برای آزاد شدن این 3 کشتی در حال مذاکره هستیم که باید برای آن به دادگاه‌های مربوط رفت تا بتوان این کشتی‌ها را آزاد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها