جام جم آنلاین: یوری موسوینی رییس جمهور اوگاندا روز سه شنبه 24 فوریه فرماندهان ارتش این کشور را متهم به هماهنگی نامناسب در عملیات علیه شورشیان لشکر مقاومت کرد که روز شنبه حدود 200 غیرنظامی را در اردوگاه آوارگان بارلونیو در بخش لیرا قتل عام کرده بودند.
کد خبر: ۳۷۱۷۵
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، یوری موسوینی که روز سه شنبه برای بازدید از مصدومان این قتل عام و بررسی اوضاع به بخش لیرا واقع در شمال اوگاندا رفته بود ، به نام دولت و ارتش برای عدم جلوگیری از قتل عام غیرنظامیان توسط شورشیان عذرخواهی کرد.
وی پس از بازدید از مجروحان این قتل عام که در بیمارستان لیرا بستری هستند ، با چهره ای ناراحت در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: این واقعه غم انگیزی است و من به نام دولت و ارتش از مردم پوزش می طلبم زیرا اشتباه ارتش موجب بروز این فاجعه شد.
ارتش در عملیات خود علیه شورشیان هماهنگ عمل نکرده است ، البته این یک نبرد طولانی است و ما در آن پیروز خواهیم شد.
یوری موسوینی سپس از اردوگاه بارلونیو قتلگاه غیرنظامیان بی گناه بازدید کرد.
هم اکنون بیش از یک میلیون نفر از مردم اوگاندا در شمال وشرق این کشور از بیم حملات شورشیان در اردوگاه های آوارگان زندگی می کنند. هر شب هزاران کودک از بیم ربوده شدن توسط شورشیان سرپناه خود را ترک کرده و شب ها را در هوای آزاد در بیشه زارها می خوابند.