کفاشیان: مشکل فوتبال ایران من نیستم

رئیس فدراسیون فوتبال با وجود سکوت چند روزه‌اش در پایان بازی‌های آسیایی گوانگجو و انتقادهای صورت گرفته علیه او و فدراسیون تحت امرش، تاکید می‌کند که مشکل فوتبال ایران تنها کفاشیان نیست.
کد خبر: ۳۷۱۲۶۰

علی کفاشیان در این زمینه به ایسنا گفت: بعد از کسب مقام چهارمی تیم امید در بازی‌های آسیایی، برخی طوری صحبت می‌کردند که انگار مشکل فوتبال من هستم، در حالی که مشکل فوتبال یک نفر نیست. مشکل مسائلی است که در فوتبال وجود دارد. اگر انتقادی می‌کنیم، باید انتقادها برای رفع مشکلات باشد و نباید با غرض‌ورزی صحبت کرد. من به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، هدفم این است که تکلیفم را ادا کنم. باید منتقدان بگویند فدراسیون چه کاری باید انجام می‌داده که انجام نداده است.

وی در پاسخ به این سوال که مشکل تیم امید با وجود تمام برنامه‌ریزی‌ها و تدارکات خوب صورت گرفته، چه بوده است؟ افزود: ببینید ما هر آنچه که باید انجام می‌دادیم را انجام دادیم. از بازی تدارکاتی گرفته تا گرفتن امکانات و انتخاب کادر فنی. اما بخشی از مشکلات فوتبال ما ریشه در مسائل دیگری دارد. باید دنبال پاسخ این پرسش باشیم که چرا باشگاه‌های ما اصلا یا کمتر به کارهای پایه‌ای می‌پردازند؟ چرا هیات‌ها و استان‌های ما در مسائل پایه‌ای سرمایه‌گذاری نمی‌کنند؟ اگر فوتبالمان را زمینی به اندازه هزار هکتار فرض کنیم ما تنها از 10 تا 20 هکتار آن استفاده می‌کنیم. نمی‌خواهم همه تقصیرها را به گردن باشگاه‌ها یا استان‌ها بیندازم، اما می‌گویم اگر در بازی با ژاپن آن اتفاق هم نمی‌افتاد و تیم‌مان به مدال طلا هم می‌رسید باز هم فوتبال ما همینی بود که الان هست. این یک واقعیت است که کارهای پایه‌ای که ژاپن و کره کرده‌اند را ما انجام نداده‌ایم. این را باید بدانیم یک نفر که در حال حاضر آن فرد کفاشیان است، نمی‌تواند برای فوتبال معجزه کند.

کفاشیان کل مسوولیت تیم فوتبال امید را متوجه فدراسیون دانست و افزود: اگر هم صحبتی از سوی افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک مطرح ‌شده به این خاطر است که او دلش می‌سوزد و می‌خواهد ایران در بازی‌های آسیایی مدال بیشتری بگیرد، مطمئنا اگر تیم امید به المپیک برود این موفقیت به کل جامعه ورزشی ایران برمی‌گردد. ضمن آن‌که پیروانی همچنان به کارش در تیم امید ادامه خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها