در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
دکتر فرهاد جعفری در گفت و گو با مهر افزود: اعتبار وام شهریه برای دانشجویان منوط به ارائه آمار از سوی وزارتخانه های بهداشت و علوم و دانشگاه آزاد بود که پس از ارائه اطلاعات مورد نیاز، سهم هر یک از دستگاه ها از اعتبار وام شهریه تعیین شد.
وی خاطرنشان کرد: برای سال تحصیلی جاری سهم وزارت بهداشت از اعتبار وام شهریه 44 میلیارد ریال تعیین شده که این مبلغ نسبت به سال گذشته که 37 میلیارد ریال بود رشد داشته است اما هنوز نمی توان با این مبلغ دانشجویان شهریه پرداز را پوشش داد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت افزود: مبلغ تعیین شده با پیش بینی ما فاصله دارد و با توجه به اینکه نظر وزارت بهداشت در این زمینه تامین نشده، وزیر بهداشت پیگیری های لازم را انجام می دهد.
وی یادآور شد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت سعی دارد که با اعتبار تعیین شده، کلیه دانشجویان شبانه را پوشش دهد و درخواست وام شهریه از سوی این گروه را بی پاسخ نگذارد.
جعفری با اشاره به عدم امکان تامین وام شهریه برای دانشجویان شاغل به تحصیل در شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی گفت: پوشش وام شهریه برای دانشجویان شعب بین الملل با توجه به این میزان اعتبار امکان پذیر نیست چرا که هم شهریه این دانشجویان بسیار بالا است و هم دوره های تحصیلی آنها طولانی مدت است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: