کد خبر: ۳۶۸۹۱۴
  مصرف مقداری نان خشک، نان سوخاری یا بیسکویت نیم ساعت قبل از صرف صبحانه به کاهش تهوع کمک می‌کند. بهتر است مادران وعده‌های غذایی را به آهستگی و در مدت زمانی حدود 20 دقیقه صرف کنند. همچنین بهتر است مادران تا حد امکان از غذاهای نفاخ و حجیم (آش و سوپ‌ها) و نوشابه‌های گازدار کمتر استفاده کنند. مصرف روزانه حدود10 لیوان مایعات مانند آب، چای کم رنگ و دوغ برای مادران باردار توصیه می‌شود. زنان باردار بهتر است برای جلوگیری از یبوست از غذاهایی مانند نان سبوس‌دار، سنگک، میوه، سبزی‌های تازه و آلو در برنامه غذایی خود استفاده کنند.

مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند پرتقال، لیمو ، سبزی‌های تازه، گوجه فرنگی و... نیز همراه غذا توصیه می‌شود. از مصرف چای حداقل نیم ساعت قبل و 2 ساعت پس از صرف غذا به منظور جلوگیری از کاهش جذب آهن خودداری شود. فعالیت‌های بدنی سبک مانند پیاده روی نیز برای حفظ سلامت و تسهیل زایمان زنان باردار لازم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها