پس از هفت سال توقف

جشنواره نشریات دانشگاهی بهمن ماه برگزار می شود

معاون فرهنگی وزیرعلوم،‌ تحقیقات و فناوری‌ از برگزاری جشنواره نشریات دانشگاهی پس از هفت سال توقف در اجرا با حضور10 هزار نشریه دانشگاهی در بهمن ماه خبر داد.
کد خبر: ۳۶۷۷۷۴

 دکتر غلامرضا خواجه سروی در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به جشنواره نشریات دانشگاهی ، عنوان کرد: در این جشنواره کلیه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم‌ اعم از دانشگاه‌های دولتی، غیر دولتی، دانشگاه‌های پیام نور، جامع علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به توقف هفت ساله برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: در گذشته متولی برگزاری جشنواره نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود که متاسفانه به خوبی برگزار نشد و امسال وزارت علوم ،‌ این جشنواره را خود برگزار خواهد کرد.

خواجه سروی با اشاره به شرکت دو هزار نشریه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری‌ در این جشنواره تصریح کرد: حدود سه هزار نشریه دانشجویی این دانشگاه‌ها نیز به نمایش گذاشته خواهد شد و در مجموع حدود 10 هزار نشریه از کلیه دانشگاه‌ها در این جشنواره حضور خواهند یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها