نماینده شایسته فوتبال ایران از ساعت 30/13 امروز و در فینال لیگ قهرمانان در توکیو به مصاف سئونگنام کره جنوبی می‌رود

ذوب‌آهن؛ یک گام تا شکستن طلسم 17 ساله

ذوب‌آهن نماینده شایسته فوتبال ایران که در گروه مرگ لیگ قهرمانان، زندگی را برای خود معنا کرد تا امروز در فینال باشگاه‌های آسیا در توکیو رو در روی سئونگنام کره جنوبی قرار گیرد، در مقابل این تیم زیرک، جسور و قدرتمند باز هم می‌تواند بزرگی نشان داده و بر جام قهرمانی بوسه بزند.
کد خبر: ۳۶۶۹۸۵

نکته‌ای که منصور ابراهیم‌زاده سرمربی خوش‌فکر و موفق ذوب‌آهن نیز از آن غافل نیست و تاکید می‌کند که این تیم تنها برای قهرمانی آسیا و راهیابی به جام باشگاه‌های جهان به مصاف سئونگنام خواهد رفت. دیداری که از ساعت 13/30 امروز در توکیو و به قضاوت داور ژاپنی برگزار خواهد شد تا سربازان ابراهیم‌زاده که تا اینجای کار فوق تصور کار کرده‌اند، با اندیشه صید یک تیم خوب دیگر و تصاحب جام قهرمانی به مصاف چشم بادامی‌هایی بروند که پرافتخارترین تیم باشگاهی کره جنوبی با 7 عنوان قهرمانی به حساب می‌آید.

طلایی‌پوشان کره، رنگ زرد را به منظور در نظر داشتن هدف و حفظ روند روبه رشد و نگرشی مترقی انتخاب کرده‌اند. «چونما» در زبان کره‌ای به معنای اسب بالدار است و این باشگاه این نماد را به عنوان سمبل خود برگزیده است.

سئونگنام ایلهوا چونما، برای چهارمین بار پای به دیدار پایانی لیگ قهرمانان آسیا می‌گذارد، در حالی که ذوب‌آهن نخستین حضور خود در این مسابقه را تجربه می‌کند. با این حال بازیکنان ذوب‌آهن همواره نشان داده‌اند که می‌توانند از پس هر نام بزرگی برآیند. همان‌طور که لوئیز فیلیپه اسکولاری و ستاره‌های بزرگش را کنار زدند و از سد پوهانگ استیلرز و الهلال عربستان گذشتند.

ذوب‌آهن برای این دیدار با هیچ محروم یا مصدومی روبه‌رو نیست و این موضوع می‌تواند یکی از برگ‌های برنده سبزپوشان برابر سئونگنام باشد. در طرف مقابل، سئونگنام با دو غایب بزرگ پای به زمین خواهد گذاشت. جئون گوانگ جین هافبک دفاعی زردپوشان که یکی از بازیکنان تاثیرگذار آنها نیز محسوب می‌شود از این بازی محروم است و ژنان رادونیچ مهاجم مونته نگرویی و یکی از بهترین گلزنان طی لیگ نیز نمی‌تواند تیمش را برابر ذوب‌آهن همراهی کند.

منصور ابراهیم‌زاده سرمربی ذوب‌آهن پیش از آغاز دیدار فینال به خبرنگاران گفت: مسیری که از ابتدای این لیگ طی کرده‌ایم با این هدف بوده که بتوانیم به مسابقه‌های باشگاه‌های جهان برسیم.

وی با اشاره به این‌که دیدار با سئونگنام بسیار سخت است، گفت: آنها هم مسیر ما را برای رسیدن به فینال طی کرده‌اند. آنچه می‌دانم این است که امروز روز خوبی برای فوتبال آسیا خواهد بود و مهم نیست چه تیمی قهرمان می‌شود.

به گزارش ایسنا، ابراهیم‌زاده در مورد شناخت نقاط قوت و ضعف حریف گفت: ما 4 بازی آخر آنها در لیگ قهرمانان را آنالیز کرده‌ایم. تنها جمله کوتاهی که می‌توانم بگویم این است که آنها زیرک، باهوش و با قدرت هستند که در تمام مناطق زمین با هدف بازی می‌کنند. برای این دیدار و تمام دقایقش برنامه داریم تا بتوانیم بخوبی آن را پشت سر بگذاریم. کاری که با پوهانگ انجام دادیم.

به هر صورت ذوب‌آهن که در حال حاضر از جمله تیم‌های منسجم و موفق باشگاهی ایران به حساب می‌آید می‌تواند به طلسم 17 ساله فوتبال ایران در این عرصه پایان دهد. کاری که پاس در سال 93 آن را انجام داد و بر بام آسیا ایستاد. امروز ذوب‌آهن با توجه به بازیکنان تکنیکی و گلزنی چون محمدرضا خلعتبری و ایگور کاستروی برزیلی این توان و استعداد را دارد که با عبور از سد سئونگنام، به 17 سال چشم انتظاری پایان داده و جامی با ارزش را تقدیم فوتبال ایران کند. سینا عشوری‌زاد هافبک دفاعی تیم ذوب‌آهن نیز دیروز با اجازه غلام پیروانی سرمربی تیم امید، از گوانگجو راهی توکیو شد تا تیمش را در بازی فینال همراهی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها