خوش‌ خلق در گفتگو با خبرنگاران:

7 باند زمین‌خوار در ارومیه متلاشی شد

رئیس سازمان پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهردار ارومیه از انهدام هفت باند ساخت‌ و ساز غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۳۶۳۳۴۵

به گزارش مهر در ارومیه ، مجید خوش‌ خلق پیش ازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای فعالیت این سازمان تاکنون هفت باند بزرگ زمین‌ خواری شناسایی و اعضای این باند تحویل مقامات قضایی شدند.

وی افزود: هشت نفر از اعضای اصلی این باندها دستگیر و مابقی اعضای باند نیز شناسایی شدند که به زودی با همکاری سایر مبادی ذیربط اقدامات اساسی برای مقابله با این افراد آغاز می‌شود.

خوش خلق خاطرنشان کرد: این افراد سود‌جو اغلب با معمار و مشاوران املاک و با طراحی نقشه و انجام کار سیستمی به تصرف زمین‌های شهری اقدام می‌کنند و همچنین با اجیر کردن زنان کارگر و کودکان معلول و مستقر کردن آنها در ساختمان‌های احداث شده به جلب ترحم مسئولان و مردم می‌پردازند تا به سود کلانی از قبل زمین‌های ملی دست‌ یابند که این دستگاه به صورت جدی با تخلفات مذکور مبارزه می ‌کند.

وی در ارتباط با محور عملیات این باندها گفت: اغلب اعضای باندهای مذکور زمین‌های منطقه یک و سه را به صورت غیرقانونی تصرف می‌کنند تا در این مناطق به ساخت و ساز غیرمجاز دست بزنند.

خوش‌ خلق به مقاومت دست ‌نشانده‌های اعضای باند در مقابل اقدامات ماموران این دستگاه اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه اعضای این باندها در برابر ماموران قانون مقاومت می کنند و  از ضرب و جرح و برخورد فیزیکی نیز ابایی ندارند تا جایی که گاهی پرسنل به خاطر شدت برخوردها راهی بیمارستان می‌شوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه با وجود سرسختی متخلفان، عملیات موفقت‌آمیز فراوانی نیز در راستای مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز انجام شده است، بیان داشت:یکی از مهمترین عملیات مذکور مبارزه با عوامل ساخت و ساز در شهرک اندیشه ارومیه است به طوری که یک فرد منفعت‌ طلب با یک نفر معمار برای احداث ساختمان در طول 24 ساعت به توافق می‌رسد از این رو مصالح کافی نیز برای آغاز احداث آماده می‌شود اما با هوشیاری پرسنل این دستگاه اقدامات ساخت و ساز عقیم می‌ماند.

خوش‌ خلق در بخش دیگری از سخنان خود به انجام یک عملیات موفقت ‌آمیز دیگر اشاره کرد و گفت: در طول هفته جاری در یک شب 30 فقره ساختمان به خاطر داشتن مصداق ساخت و ساز غیرمجاز توسط ماموران به حالت نخستین برگشت داده شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها