بیغش تشریح کرد؛

آخرین خبر از اعزام نمایندگان به غزه

مسئول پیگیری سفر نمایندگان مجلس به غزه از پیگیری های جدید برای اعزام هر چه سریعتر نمایندگان به غزه خبر داد.
کد خبر: ۳۶۰۹۰۴

محمود احمدی بیغش نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به آخرین پیگیری‌ها جهت اعزام نمایندگان به غزه گفت:چند روز پیش منوچهر متکی وزیر امورخارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت که اینجانب نیز در حاشیه این جلسه موضوع اعزام نمایندگان به غزه را پیگیری کردم.

وی افزود: ما از وزیر امور خارجه خواستیم تا مسئولین وزراتخانه با یک عزم و اراده جدی پیگیر سفر نمایندگان به غزه باشند و در این زمینه انفعالی عمل نکنند.

مسئول پیگیری سفر نمایندگان مجلس به غزه تصریح کرد: نمایندگان مجلس همچنان پیگیر اعزام خود هستند و انتظار داریم که دولت مصر هر چه سریعتر هماهنگی های لازم را انجام دهد.

به گفته بیغش مصری ها هنوز پاسخ قطعی در این زمینه نداده و هنوز اعلام نکردند که آیا به نمایندگان ویزا می‌دهند یا نه.

علاوه بر بیغش، عوض حیدرپور نماینده شهرضا، شبیب جویجری نماینده اهواز و پرویز سروری نماینده تهران نمایندگانی هستند که تصمیم دارند تا پیام ملت ایران را به غزه برسانند.

تصمیم نمایندگان برای سفر به غزه بعد از محاصره این شهر گرفته شد که باید از خاک مصر انجام شود.


یوسف اسدی-خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها