مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی خبر داد:

نصب لوح ایمنی در ورودی منازل پایتخت

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از نصب لوح ایمنی در ورودی منازل پایتخت خبر داد.
کد خبر: ۳۶۰۴۵۹

به گزارش فارس ، طرح رتبه بندی ایمنی ساختمان های پایتخت در حالی اجرایی می شود که بر اساس آمار و ارقام رسمی درصد بالایی از ساختمان ها از نظر ایمنی وضعیت مناسبی نداشته و با توجه به موقعیت استقرار تهران در یکی از چهار منطقه زلزله خیز کشور ، این موضوع یک تهدید به حساب می آید.

این تهدید به حدی جدی است که مدیران شهری در حوزه ایمنی بر این باورند که باید شهروندان را نسبت به ایمنی محل سکونت خود حساس تر کنند.

محمدرضا حاجی بیگی ، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در خصوص طرح لوح ایمنی بر ورودی ساختمان ، می‌گوید: در طرح رتبه‌بندی ساختمان‌ها ، ساختمان‌های ناایمن به مردم معرفی شده و از مالکان ساختمان‌های ایمن پایتخت نیز قدردانی می‌شود که البته برای تعیین رتبه‌بندی ایمنی ، 40 مورد از جمله معابر خروجی، پله‌های فرار و همه مواردی که در مباحث یک تا 19 مقررات ساختمان وجود دارد ، بررسی خواهد شد.

وی، با انتقاد از این نکته که در حال حاضر در ساختمان‌ها بیشتر رویکردها به سمت تجمل گرایی است و توجه به ایمنی ساختمان ها کمتر دیده می شود، می افزاید: در این طرح برای ساختمان ها سه رتبه ‌1، 2 و 3 در نظر گرفته شده است و به ساختمان های که خارج از این رتبه بندی قرار گیرند، ‌پایان کار داده نمی شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ساختمان‌هایی که رتبه یک تا سه ایمنی را کسب کنند در آن ساختمان یک لوح برنزی نصب می‌شود و لوح دیگری نیز که نشان دهنده رتبه‌بندی ساختمان از نظر ایمنی است، در اختیار مدیر عامل یا مدیران ساختمان قرار می‌گیرد.

حاجی بیگی تاکید می کند: از این پس مردم برای گرفتن پایان کار در ساخت و سازها موظف هستند که رتبه ساختمانشان را مشخص کنند و این ساختمان‌ها به صورت سالانه کنترل شده و رتبه‌هایشان تغییر خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها