هامون در فهرست تالاب‌های آسیب‌دیده

عضو هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: تالاب بین‌المللی هامون در فهرست تالاب‌های آسیب‌دیده کنوانسیون رامسر ثبت شده است. به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا نوری افزود: برای عبور از این بحران و حفظ و احیای ارزش‌های زیست محیطی و اکولوژیک آن، نیاز به همت عمومی و بسیج ملی است تا اتخاذ دیپلماسی قوی همراه با به‌کارگیری یافته‌های علمی بتوان حلقه آب منطقه از افغانستان را تامین و از بهره‌برداری‌های افراطی و بیش از حد آب تالاب هامون در داخل جلوگیری کرد.
کد خبر: ۳۵۹۸۹۹

عضو هیات علمی دانشگاه گفت: با حفاظت و احیای پوشش گیاهی تالاب هامون همچون سال‌های دهه50 تا 60 امیدواریم شاهد زیبایی و طراوت تالاب هامون و ایفای نقش اکولوژیک آن باشیم.به گفته نوری رودخانه هیرمند فعلی از دیرباز شاهرگ حیاتی منطقه بوده و همراه تالاب هامون موجب رونق زندگی مردم منطقه در این سرزمین کهن و مقدس شده است.

وی بیان کرد: امروز فشار و سنگینی بهره‌برداری‌های غیرآگاهانه و بیش از حد و حصر از منابع طبیعی بر همه بخش‌های محیط زیست بشدت احساس می‌شود.

وی بیان کرد: بخش اعظم این تخریب‌ها و انهدام‌ها متوجه بوم سازگان‌های آبی و محیط‌های تالابی است که به دلیل عدم درک صحیح از ارزش‌های نهفته آنهاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها