لاوروف در دیداربا هیگ:

مسکو خواستار گسترش روابط با لندن است

سرگئی لاوروف ،وزیر خارجه روسیه در جریان دیدار با ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا گفت که مسکو خواستار گسترش چشمگیر روابط با لندن است.
کد خبر: ۳۵۹۵۰۹

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، سرگئی لاوروف روز چهارشنبه گفت: می‌خواهیم گسترش چشمگیری را در روابط مسکو‌ ـ ‌لندن شاهد باشیم. تیم مسئله‌ای است که رئیس‌جمهوری روسیه نیز در دیدار با نخست‌وزیر بریتانیا در پیام تبریک به مناسبت پیروزی وی در انتخابات ابراز کرده است.

سفر یک روزه ویلیام هیگ از روسیه که از سه‌شنبه آغاز شده، نخستین سفر وی به‌عنوان وزیر خارجه بریتانیا به این کشور پس از تشکیل دولت ائتلافی جدید به رهبری دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا است.

هیگ پیش از سفر به روسیه اعتراف کرده بود که روابط دو کشور در سال‌های اخیر پرتنش بوده است.

از جمله موضوعاتی که روابط لندن ‌ـ‌ مسکو را متشنج کرده مرگ جنجال‌برانگیز الکساندر لیتوینکوف، مامور سابق سازمان اطلاعات مخفی شوروی سابق (KGB) در لندن در سال 2006 میلادی بود.

همچنین دمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری روسیه با وزیر خارجه بریتانیا درباره مسائل روابط دوجانبه روسیه - بریتانیا گفتگو کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها