پلیس نهایت سختگیری را می‌کند

توقیف هزار سرویس مدرسه در تهران

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: متاسفانه با وجود اخطارهای پلیس همچنان برخی از رانندگان سرویسها استانداردهای لازم را رعایت نمی کردند به همین دلیل در طول سه روز گذشته بیش از هزار سرویس مدرسه از سوی پلیس راهور توقیف شد.
کد خبر: ۳۵۹۰۵۳

سردار حسین رحیمی در گفت و گو با مهر با بیان این خبر افزود: در 15 روز اول مهرماه به رانندگانی که خواستار فعالیت در سرویس مدارس بودند اعلام کردیم که فعالیت آنها بستگی به رعایت چهار استاندارد برچسب معاینه فنی، برچسب سرویس مدارس، رعایت ظرفیت خودرو و کسب صلاحیت راننده دارد.

وی با بیان اینکه به طور رسمی از اول مهرماه 12 هزار سرویس مدارس در تهران شروع به کار کردند ، اظهار داشت:  پلیس پس از اتمام مهلت اعلام شده از هفته گذشته کنترل و برخورد با رانندگان متخلف را در تهران آغاز کرد.

رئیس پلیس راهور تهران تصریح کرد: متاسفانه با وجود اخطارهای پلیس همچنان برخی از رانندگان سرویس ها استانداردهای لازم را رعایت نمی کردند بر همین اساس در طول سه روز گذشته بیش از هزار سرویس مدارس به دلیل تخلف از سوی پلیس راهور توقیف شد. ایمنی کودکان و حتی رانندگان مهمترین موضوعی است که پلیس به آن توجه دارد برهمین اساس پلیس در رعایت این استانداردها نهایت سختگیری را می کند. خودروی بسیاری از رانندگان پس از اعمال استانداردهای مد نظر پلیس از توقیف خارج و دوباره وارد چرخه فعالیت در سرویس های مدارس شد اما تعدادی نیز تا کنون هیچ اقدامی انجام نداده اند.پلیس از تمام تجهیزات و دوربینهای کنترلی خود برای کنترل فعالیت سرویسهای مدارس استفاده می کند.

سردار رحیمی با بیان اینکه مسئولان مدارس باید بیش از دیگران به ایمن بودن سرویس های مدارس توجه کنند ، گفته بود: هیچیک از مدیران مدرسه حق انعقاد قرارداد با سرویس های بدون معاینه فنی را ندارد. روسای پلیس راهور مناطق مسئول سرکشی به مدارس و رسیدگی به وضعیت سرویس مدارس هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها