اسفندیار حیدریپور، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری این استان با اعلام این خبر گفت: حدود یکماه پیش، شورای ترافیک استان پیشنهاد خط شرق به غرب متروی اصفهان را در دستور کار قرار داد و آن را به اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ابلاغ کرد تا با توجه به تصویب عبور خط مترو از زیر میدان نقش جهان، این اداره کل نظر اصلاحی و پیشنهاد خود را اعلام کند.
به گزارش ایسنا، حیدری پور افزود: پس از آن، موضوع نامه شورای ترافیک اصفهان در جلسه شورای فنی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان مطرح شد و آن شورا 3 پیشنهاد برای عبور این خط اعلام و محوریت عبور مترو از زیر میدان نقش جهان اصفهان را رد کرد. او درباره 3 پیشنهاد شورای فنی میراث فرهنگی اصفهان نیز گفت: گزینه نخست، عبور خط شرق به غرب مترو از خیابان عبدالرزاق به مسجد سید، گزینه دوم، خیابان عبدالرزاق، خیابان حکیم و دروازه دولت و گزینه سوم، خیابان فرشادی، باغ گلدسته و دروازه دولت است که با انتخاب هریک از گزینهها، برای اجرا باید ضوابط و حریم بناهای تاریخی رعایت شود.
حیدریپور گزینه پیشنهادی سازمان قطار شهری اصفهان را عبور خط شرق به غرب مترو از خیابان حافظ، میدان نقش جهان، خیابان سپه و دروازه دولت دانست و گفت: سازمان قطار شهری اصفهان باید طرح خود را در این زمینه به اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان دهد و پس از رعایت ضوابط و حریم بناهای تاریخی، گزینه انتخابی را اجرا کند تا بتواند از یکی از این مسیرها عبور کند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد