کمی از سیاست

تلاش فاکس‌نیوز برای جلوگیری از مصاحبه با احمدی‌نژاد

شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز از رسانه‌ها بویژه شبکه‌های تلویزیونی آمریکا خواست با احمدی‌نژاد در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل مصاحبه نکنند. به گزارش ایرنا، فاکس‌نیوز که به عنوان ضدایرانی‌ترین شبکه آمریکا معروف است، در مطلبی با عنوان «به احمدی‌نژاد اجازه نفوذ در رسانه‌های آمریکا را ندهید» به برنامه «صبح بخیر آمریکا» با مجریگری «جورج استفان پولوس» اشاره کرده و با اذعان به تسلط رئیس جمهوری ایران در انجام مصاحبه‌ها و تاثیرگذار بودن حرف‌های او بر افکار عمومی آمریکا و جهان، نوشته است: در این مصاحبه احمدی‌نژاد به‌گونه‌ای با تسلط عمل کرد که فضای مصاحبه را کاملا در اختیار گرفت، طوری که مصاحبه‌ها را آن گونه که خودش می‌خواست هدایت می‌کرد و مجری قادر به هدایت مصاحبه و گرفتن پاسخ‌های مورد نظر خود از رئیس جمهوری ایران نبود. این مصاحبه در جریان سفر چند ماه پیش وی به نیویورک برای شرکت در اجلاس بازنگری در معاهده ان‌.پی.‌تی انجام شد.
کد خبر: ۳۵۴۷۳۱

فاکس‌نیوز در این مطلب خود همچنین به مصاحبه سال گذشته لری کینگ، مجری سی.‌ان.‌ان با احمدی‌نژاد اشاره کرد و نوشت: سال گذشته هم هنگامی که لری کینگ سوال‌هایی درباره هولوکاست از احمدی‌نژاد می‌پرسید، نتوانست حریف رئیس جمهوری ایران شود.

به نوشته سایت فاکس‌نیوز، اگرچه در آن مصاحبه لری کینگ هنگام مطرح کردن سوال هولوکاست بصراحت اعلام کرد که خودش هم یهودی است، با این حال نتوانست دیدگاه‌های احمدی‌نژاد را درباره هولوکاست به سمت یک جریان مشخص هدایت کند./‌ ایرنا

حبیبی: سرنوشت اصولگرایان به هم گره خورده است

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مخالفان نظام جمهوری اسلامی به بهانه انتخابات به دنبال براندازی بودند. محمدنبی حبیبی در جمع اصولگرایان استان زنجان با تاکید این‌که پله‌پله باید در میدان رقابت در مقابل رقیبان حرکت کرد، افزود: ما در دعوت اصولگرایان به اتحاد صادق هستیم و هیچ نیتی غیر از منافع نظام و انقلاب به ذهنمان خطور نمی‌کند.

وی اظهار کرد: سرنوشت اصولگرایان به هم گره خورده است و اگر مجموعه اصولگرایان به وحدت اعتقاد نداشته باشند و بخواهند مستقل عمل کنند، ضربه خواهند خورد.‌/‌ ایسنا

انتشار روزنامه «ملت ما»

روزنامه «ملت ما» به صاحب امتیازی محسن رضایی و مدیرمسوولی امیرحسین مروی از هفته آینده روی پیشخوان روزنامه‌فروشی‌ها به مردم عرضه می‌شود. مسوولان این روزنامه اعلام کرده‌ا ند روزنامه «ملت ما» با هدف تقویت مشی اعتدالی در کشور با تشکیل شورای سیاست‌گذاری، در تلاش است روزنامه‌ای با رویکرد اصولگرایی اصیل و نگاه کارشناسی و تعقلی به امور را در جهت منافع ملی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها