دکتر ملایری:

1.5 درصد ایرانی ها مشکل شنوایی دارند

نایب رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران با اعلام اینکه 10 درصد جامعه دچار معلولیت هستند ، تاکید کرد: یک تا یک و نیم درصد از این معلولیت ها مربوط به کم شنوایی و ناشنوایی است.
کد خبر: ۳۵۴۳۶۹

دکتر سعید ملایری در گفت و گو با مهر اظهار داشت: وجود این تعداد کم شنوا و ناشنوا در جامعه آمار قابل توجهی است.

وی با اشاره به آمارهای سازمان آموزش و پرورش استثنایی از وجود 18 هزار دانش آموز کم شنوا در کشور، افزود: بخشی از علل بروز کم شنوایی و ناشنوایی مربوط به اختلالات ژنتیکی است.

ملایری افزود: بررسی ها نشان می دهد 60 تا 70 درصد مراجعین به مراکز توانبخشی کشور که دچار مشکل شنوایی بوده اند از خانواده هایی هستند که ازدواج فامیلی داشته اند.

نایب رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران تاکید کرد: میزان اختلالات شنوایی ناشی از مسائل ژنتیکی در ایران نسبت به آمار جهانی بالاتر است که می بایست در این زمینه بررسی های لازم انجام شود.

وی از استان مازندران به عنوان بیشترین میزان ابتلا به کم شنوایی ناشی از ازدواج های فامیلی در کشور نام برد و گفت: لازم است در زمینه اختلالات شنوایی آمارهای مستند و دقیق تهیه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها