بر اساس این گزارش، روز 14 شهریور ماه بیماری با تشخیص بارداری دوقلو به این بیمارستان مراجعه کرد که متخصص زنان و زایمان پس از معاینه بیمار، وی را برای انجام عمل سزارین به اتاق عمل اعزام کرد.
در حین عمل جراحی و خروج نوزاد اول، تیم جراحی متوجه چسبندگی آنها شده سپس دو نوزاد بههم چسبیده به دنیا آمدند که محل چسبندگی آنان از ناحیه قفسه سینه (chest) بود.
پس از عمل سزارین، نوزادان به ریکاوری انتقال یافته و توسط تیم بیهوشی تحت مراقبت قرار گرفتند و حدود 2 ساعت بعد به بخش نوزادان منتقل شدند.
با تلاش کارکنان بخش نوزادان و نیز حضور طرفهنژاد متخصص نوزادان، دوقلوها به مدت چند ساعت در این بخش نگهداری شدند ولی به علت نیاز آنان به مراقبت ویژه در بخش NICU و همچنین نیاز به بخش جراحی اطفال، به مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) انتقال یافتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم