9 کشته در سقوط هواپیما در نیوزلند

در جریان سقوط هواپیمای حامل گردشگران در نیوزلند 9 گردشگر کشته شدند.
کد خبر: ۳۵۰۹۶۷

به گزارش ایسنا، در نخستین ساعات امروز یک فروند هواپیمای ویژه چتربازی نمایشی در یکی از جاذبه‌های گردشگری نیوزلند سقوط کرد که به مرگ 9 گردشگر چترباز این هواپیما انجامید که در این میان 4 گردشگر خارجی بودند.

 این حادثه که در منطقه طبیعی گردشگری فاکس گلاسیر که در فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو نیز ثبت رسیده، روی داد و علاوه بر 9 گردشگر، خلبان هواپیما نیز کشته شد، این در حالی است که گردشگران خارجی از کشورهای ایرلند، انگلیس، استرالیا، آلمان بودند.

نیوزلند کشوری جزیره‌‌ای است که در اقیانوس آرام واقع شده و درآمد اصلی آن از صنعت کشاورزی است؛ ولی در سال‌های اخیر صنعت گردشگری نیز به یکی از منابع درآمد دولت نیوزلند تبدیل شده است.

این کشور یکی از غنی‌ترین کشورهای جهان از نظر داشتن جنگل و منابع طبیعی دست‌نخورده است و تا به‌حال فیلم‌های مشهوری از جمله فیلم «ارباب حلقه‌ها» در جاذبه‌های طبیعی نیوزلند ساخته شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها